kezdőként, megoldást szeretnék kérni a következőre:
szeretném a szín megadásánál (betűszín, menüszín, háttérszín …) a pontos színkód szerint megadni a színt, azonban nem jelenik meg ilyen mező.
Minden nagyobb frissítés előtt végezz biztonsági mentést, és nem lehet gond. Fontos, hogy mindig mindenből a legfrissebb verzió legyen fent, mert ezzel sokat teszel a honlapod védelme érdekében.
Köszönöm szépen! WP-t frissítettem, a Divi frissítésnél elakadt a dolog a User és Api key kérésénél, miután szövevényesebb a honlap múltja, így ezt beszerzem és megpróbálom, hátha úgy rendben lesz …
Nagyon köszönöm a segítséged!
Ehhez a témához kapcsolódó kérdésem lenne. Divi sablon-t használom és egy dolgot nem tudok rajta megváltoztatni, mégpedig ha bármelyik menüpontra rámutatok az egérrel akkor egy alap szürke színnel jelöli ki. Ezt nem tudom megváltoztatni. Minden módosítás lehetséges pl alap menü szöveg szín, háttérszín, legördülő szín, aktív hivatkozás szín… Lehetséges amit én szeretnék?
Előre is köszi a választ!
#top-menu li a:hover {
opacity: 1!important; /* ezzel állítod be, hogy ne legyen kicsit sem áttetsző /
color: #000; / ide add meg a kívánt színt, amit szeretnél, ha felé viszed az egeret */
}
Köszönöm a segítséget! az sikerült, hogy ne legyen semmilyen szín ha rámutatok az egérrel, viszont így ahogy bemásoltam az egészet a color kód szürke, valami kell még oda, hogy működjön
ohh sikerült #top-menu li a:hover {
opacity: 1!important;
color: #2ea3f2
Még 1 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Legördülő Menünél meg lehet ezt oldani, hogy így nézzen ki ha rámutatok az egérrel? most vette, észre , hogy úgy nem megy. egyszínű marad
Ha lefele lapozom az oldalt akkor a menü fent marad az oldalt tetején, viszont akkor ha rámutatok az egérrel bármelyik menüpontra, akkor alap fehér szín marad és nem szineződik be, mint amikor a lap tetejére görgetek és alaphelyzetben van a menü.