Szavazás

Sziasztok! nekem van egy kis gondom… amikor bekapcsolom a wp polls plugint akkor az oldalon ez a hiba jelenik meg! probaltam tobb fejta temaval , de mindegyiknel van egy ilyen problemem… tudnatok segiteni?

Fatal error: Call to undefined function wp_register_script() in /nfs/extra/k/ki/kicsiiiblog/wwwroot/wp-content/plugins/polls/polls.php on line 148

Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok Wordpress-ileg, de foglalkoztam már más portálmotorokkal. Most egész jól alakul már egy honlap, de a pluginok időnként gondot okoznak.

Most pl. felraktam a wp-polls plugint, bekapcs, de eccerűen nem találom, hogy lehet a szavazást elkészíteni (kérdés + válaszok). Nézem az admint, de nem találom! Segítsetek nekem, köszi.

Én sem találtam. Lehet hogy azért,mert más sablont használok?

http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?id=772

Quote:

az üzenőfalat pedig a AJAX Shoutbox 2.93 ver. pluginnal letölthető innen http://pierre.sudarovich.free.fr/

hun by Pica thx !

Helló!

Megnéztem ezt a honlapot kíváncsi voltam erre a chatboxra leszedtem feltettem gyönyörű szép meg jó, de egyszerűen üzenet írásakor és annak bevitel után nem történik semmi. az üzenet nem kerül be a shoutboxba. Szóval nem tudok vele üzenetet írni és senki más sem. Esetleg valami ötlet miért? a legújabb 3.9-es verziót raktam fel mert a fent említett oldalról másikat nem tudtam leszedni! irritated.gif

Poll-r

Sziasztok,

Előrebocsájtom, kezdő vagyok és láma is, és meg is untam a keresgélést egy fél óra alatt, ezért aztán kérdeznék: tud-e valaki olyan szavazó plugin-ről, ami “név szerinti” szavazást (is) csinál regisztrált -> bejelentkezett user-eknek?

üdv: Gy

Én nem vagyok kezdő, meg annyira láma se, de még csak a fáradságot sem veszem hogy nekikezdjek keresni, nem hogy fél óráig keresgéljek és utána megunjam, ezért aztán kérdezném, hogy mit jelent a “név szerinti” szavazás?

'mano' wrote on '2009-10-09:

Én nem vagyok kezdő, meg annyira láma se, de még csak a fáradságot sem veszem hogy nekikezdjek keresni, nem hogy fél óráig keresgéljek és utána megunjam, ezért aztán kérdezném, hogy mit jelent a "név szerinti" szavazás?

Csak regelt usereknek. Már időközben találtam, feltettem a WPpolls-t. Igaz ezzel is van egy kis szívás, de még kűzdök.

Pedig úgy gondoltam, hogy 22 napon keresztül nem válaszoltál Manonak, mert ráleltél a WP-Polls-ra, amit azért nem olyan nehéz beüzemelni, leszámítva a jó kérdések kitalálását. :slight_smile: :slight_smile:

'Farkas wrote on '2009-10-31:

Pedig úgy gondoltam, hogy 22 napon keresztül nem válaszoltál Manonak, mert ráleltél a WP-Polls-ra, amit azért nem olyan nehéz beüzemelni, leszámítva a jó kérdések kitalálását. :) :)

Igen igazad van. Nemcsak a lámaságommal, hanem a modortalanságommal is probléma van, ezért ezútom megkövetlek kedves Manó. De azért remélem értékelitek, hogy a fejlődés útjára léptem, mind az emberi kapcsolatok, mind a wp terén.

Sziasztok

A WP polls bővítménynek hova kell másolni a magyar fájljait?

A wp-polls-hu_HU.mo fájlt a bővítmény gyökérkönyvtárába kell másolni (mint az esetek 99 %-ban… :wink: )

Az megtörtént, de mégse magyar.

Maga a honlap, az legalább magyar nyelvű??? :slight_smile:

Melyik WP-verzió, melyik WP-Polls, melyik tárhelyen, melyik wp-polls verzió, milyen URL-címen?

Kicsit többet is elárulhatnál, hátha könnyebb lesz a segítség…

Biztos, hogy az a fájl neve, amit írtam? (Kis- és nagybetű nagyon is számít!).

Szia

A honlap magyar nyelvű, felraktam a wp-polls 2.50-es verziót és a magyarorsítást innen: http://plugins.trac.wordpress.org/browser/wp-polls/i18n/, a fájl nevében ugyanúgy vannak a kis és nagybetűk, ahogy az előző hozzászólásban írtad.

Wordpress 3.0-át használok, de ugyanúgy angolul írja ki a dolgokat a funkciókban is.

http://f1adatbazis.herobocom

Talán az is lehet egy ok, hogy a .pot fájl 2010. januári, az általad letöltött nyelvi fájl pedig még 2009-es évi… Bár, ez nem okozna ekkora kalamajkát; egészen bizonyosnak tűnik, hogy valamit nem sikerült beállítanod rendesen.

Semmiféle módot nem látok rá, hogy a nyelvet be lehessen állítani valahol a bővítmény beállításainál, minden megjelenik csak angolul. (Persze nem olyan nagy tragédia, csak ha már létezik hozzá magyarosítás, akkor jó lett volna ha működne is)

Vagy létezik hozzá más magyarosítás is? Esetleg ha igen és használja valaki megköszönném ha megosztaná velem is.

a mot bemásolod a plugin könyvtárába és automatikusan átvált a wp-ben beállított alapértelmezett nyelvre, azaz a magyarra…

Ez az, hogy be van másolva.