Sablont keresek

Bocs lázas vagyok, így lehet, hogy elnéztem. A téma neve: wporg-themes ott van benne a forrásban. Jó keresgélést és Kérlek válassz másik nick nevet. Köszönöm Kérdez

Kedves Fórumlakók!

Tegnapi kérdésemet megpróbálom más oldalról megközelítve is definiálni, konkrét példával, hogy mi a célom.

Három gomb a főmenüben : KUTYA, MACSKA, BLOG. Az első két gombhoz hozzárendelni 3-3 cimkét, például: “kiskutya,” “közepeskutya”, “nagykutya”. Minden irás a blogban gyűlik, időrendi sorrendben, kategorizálva, megcímkézve. A KUTYA gombra kattintva megjelenik az ide tartozó 3 cimke neve. Rákattintva a cimkenévre megjelennek az oda tartozó irások “page widgeti”-ei. Ha mondjuk a Puli című írás a KUTYA kategóriát és a “kiskutya” cimkét kapta a blogban, akkor a KUTYA menüben a "kiskutya cimkéhez tartozó “post widgetek” egyike lesz, amelyre kattintva megynyílik az írás.

Tehát úgy mint a wordpress.org oldalon ha rákattintok a THEMES menüpontra- /ami nálam a KUTYA nevet viselné/.

Talán így érthetőbb a dolog.

Előre is köszönöm a segítséget.

Sziasztok!

Szeretnék egy hasonló weboldalt, mint egy ismerősömé, de nem tudom, az hogy készült, milyen sablonnal vagy teljesen egyedi-e a fejlesztése…Elküldöm a linkjét, nézzetek rá légyszíves, és reagáljatok! Előre is köszönöm!

Link: http://napihangzobiblia.hu

Üdv:

Sándor

Ez a sablon: http://theme.co/x/

Köszönöm a segítséget! Gondoltam,hogy fizetős! :slight_smile:

Sziasztok,

Sablont keresek, a meglévők majdnem-majdnem jók. Az általam elképzelthez a Yuuta áll a legközelebb, mert olyat szeretnék, amelyiknek a főoldalán a kiemelt képek vannak. A Yuuta-val összesen annyi a bajom, hogy túlságosan letisztult, nincs oldalsávja, (én legalábbis nem találtam :frowning: ) minden extrát a láblécbe tesz. Ami még fontos, hogy a kiemelt kép az a post előtt jelenjen meg, ennek a Yuuta megfelel, de pl. a Harmonic megoldása sokkal jobban tetszik.

Elvileg nem lenne lehetetlen a Harmonic kiokosítása egy widgettel, de az a Yuuta-hoz képest igen csúf tákolás lenne.

Összefoglalva olyan sablon a vágyam, ami a kiemelt képeket mutatja meg, egyrészt a főoldalon, a címekkel együtt, teljes oldalszélességben, de nyugodtan vághatja “laposra”, ezek úgyis csak háttérnek való képek, illetve ugyanezeket a képeket a postok előtt is, ha lehet, akkor parallax effekttel feldíszítve.

Van ilyen? :smiley:

Sziasztok!

Tudna esetleg mondani nekem valami olyan sablont, ami esetén minden oldalon megtudom jelentetni a slidert?

Jelenleg Techism van és az csak a Home oldalon engedi…

Nagyon szépen megköszönném a segítséget!

Elnézést, de nem engedte törölni az idézetet

Divii