Sziasztok! Új sablont választottam: http://halado.cewe-fotokonyv.hu/
Ezzel akadt egy-két probléma. Pl. a PageNavi egyszerűen nem jelenik meg. Telepítve van, be van kapcsolva, sőt ki-bekapcsolgattam, de sajnos semmi.
A másik probléma, hogy a korábbi designnál a bejegyzéseknél mindig ott volt, hogy edit és rögtön mehettem az adminba, most ez nincs, mindig be kell jelentkeznem. Erre van valami megoldás?
Az utolsó, amit már ugyan kérdeztem, de sajnos azóta sincs megoldva, hogy a galériát hogyan lehetne nem iframe-mel elhelyezni, mert így nem jó, görgetni kell a tartalmat stb.
Előre is köszönök minden segítséget:)
krisz
krisssz wrote:
Ezzel akadt egy-két probléma. Pl. a PageNavi egyszerűen nem jelenik meg. Telepítve van, be van kapcsolva, sőt ki-bekapcsolgattam, de sajnos semmi.
-Lehet, hogy be kell szúrni egy kódot, amit a plug in honlapján találsz az Usage résznél? :)
-A megoldás, hogy a sablonba a page.php-be elvileg beszúrod ezt:
Code:
','',''); ?>
(A class rész lehet, h nem kell. Sőt valszeg.)
-NextGen gallery plugin? :)
syska wrote:
krisssz wrote:
-Lehet, hogy be kell szúrni egy kódot, amit a plug in honlapján találsz az Usage résznél? :)
-A megoldás, hogy a sablonba a page.php-be elvileg beszúrod ezt:
Code:
','',''); ?>
(A class rész lehet, h nem kell. Sőt valszeg.)
-NextGen gallery plugin? :)
Köszi:) a megjelenéshez elég volt a usage. Esküszöm nem emlékszem, hogy én ilyet csináltam volna az előző sablonnál.
Viszont még az a baj, hogy nem ott jelenik meg, ahol kellene. http://halado.cewe-fotokonyv.hu/, ezt sem állítottam a réginél, magától odakerült.
A nextgen is fent van, azzal megy az oldalsávban a slide, de a photopost rengeteg dolgot tud, és már egyébként is megvan, szóval arra kellene valami megoldás. Köszi, hogy segítesz:))
Ha nem ott jelenik meg, akkor úgy alakítod div-ekkel a felépítést, míg jó helyen nem lesz.
'syska wrote:
Ha nem ott jelenik meg' date=' akkor úgy alakítod div-ekkel a felépítést, míg jó helyen nem lesz.[/quote']
Tudom, hogy nagyon béna vagyok, bosszant is, de nem tudom hol kell alakítani a div-eket, ha látom, remélem, arra rájövök, hogy hogyan.
Tudom, hogy nagyon béna vagyok, bosszant is, de nem tudom hol kell alakítani a div-eket, ha látom, remélem, arra rájövök, hogy hogyan.
Code:
Részt másold a:
Code:
után. Közvetlenül utána.
Szerintem oda akarod betenni. Ha ez megvan, már csak a modell-t kell admin felületen a pagenavinál beállítani kellően (bár ha emlékeim jók, akkor külön a css-ét kell szerkeszteni, hogy szép legyen)
syska wrote:
Code:
Részt másold a:
Code:
után. Közvetlenül utána.
Szerintem oda akarod betenni. Ha ez megvan, már csak a modell-t kell admin felületen a pagenavinál beállítani kellően (bár ha emlékeim jók, akkor külön a css-ét kell szerkeszteni, hogy szép legyen)
Tudom, hogy béna vagyok,de ezt sem találom:( Már uninstalláltam az egészet, meg újra felraktam, de ez sem oldotta meg a problémát. Az előzőben csak bután felraktam, és ott volt, ahol lennie kell.
Akkor szépen fogod a FireFox 3-as böngészőt, letöltöd hozzá a FireBug nevezetű kiegészítőt. Rákattintasz az emblémájára és az egeret a blog-od fölé viszed és rá fogsz jönni, h kell alkalmazni.
'syska wrote:
Akkor szépen fogod a FireFox 3-as böngészőt' date=' letöltöd hozzá a FireBug nevezetű kiegészítőt. Rákattintasz az emblémájára és az egeret a blog-od fölé viszed és rá fogsz jönni, h kell alkalmazni.[/quote']
Letöltöttem, megnéztem, nem sokra mentem vele:) Minden ilyen tanács jóval nagyobb hozzáértés esetén működik csak. Én nem értek hozzá, csak makacs vagyok, így végül sikerült megoldanom. Leírom, hátha másnak ugyanez gondot okoz. Végigbogarásztam az előző skint. Bemásoltam az újba ugyanoda. Ez még nem lett volna annyira izgalmas, mert ettől sajnos nem javult meg. Most megint végignéztem, és észrevettem, hogy az előző skinnél azzal, hogy a pagenavi-t beraktam, eltűnt az index php-ból a
rész és helyette van a pagenavi kódja. A skin váltással ez a törlés magától nem történt meg, kitöröltem és működik:)
A következő feladat, hogy hogyan tudnám a goole analytics-et is működésre bírni, ez se megy, amióta az új skin van.
Letöltöttem, megnéztem, nem sokra mentem vele:) Minden ilyen tanács jóval nagyobb hozzáértés esetén működik csak. Én nem értek hozzá, csak makacs vagyok, így végül sikerült megoldanom. Leírom, hátha másnak ugyanez gondot okoz. Végigbogarásztam az előző skint. Bemásoltam az újba ugyanoda. Ez még nem lett volna annyira izgalmas, mert ettől sajnos nem javult meg. Most megint végignéztem, és észrevettem, hogy az előző skinnél azzal, hogy a pagenavi-t beraktam, eltűnt az index php-ból a
rész és helyette van a pagenavi kódja. A skin váltással ez a törlés magától nem történt meg, kitöröltem és működik:)
A következő feladat, hogy hogyan tudnám a goole analytics-et is működésre bírni, ez se megy, amióta az új skin van.
krisssz wrote:
footer.php-be beszúrod a elé a gúglí kódját amit ad. :)
(Avagy plug in megoldás, de a kézzel bemásolós szerintem jobb.)