Postba fix tartalom

Site Options --> Site Name (What you would like to call this website.)

Erre gondoltál? Mert így most úgy fest, hogy működik.

Na, én ezt a következő lépésekkel oldanám meg:

• kreálnék egy widgetelhető “területet” a post végén

(mert nem csak a sidebar-ba lehet ilyesmit csinálni!)

• használnám a widget logic nevezetű plugint, amivel meg lehet határozni mellik widget hol mutatkozzék

• és aztán text widgetekkel azt raknék belé, amit éppen akarok: képet, linket, szöveget (kivétel PHP)

u.i. én rég nem jártam erre, ezért nem tudom a választ, de elképzelhető, hogy valahol valaki már leírta itt, hogyan kell új widget-képes régiókat létrehozni egy sablonban…

Jól hangzik!

Lehet, hogy később ki is próbálom!!!

Egyenlőre maradok a single php-ba beszúrt egyszerű megoldásnál, ami már eléggé jól halad.

Viszont most nézem, hogy ha a single php-ba szúrom be a kódot, akkor a postok végére csak a főoldalon látszik…

Hozzátartozik, hogy a blog in blog is fent van, tehát egy category (customers) megjelenik a saját oldalán és a főoldalon is egyben. Minden más category-nak a készítettem egy-egy page-t és azok csak ott jelennek meg.

Tehát a feladat egy része megvan: Post után állandó tartalom beszúrva, és az látszik is de blog in blog-ot használva csak a home oldalon.

Egy rész még függőben: , hogy a single php-n kívül hová kell beszúrni az ABOV teheme-be a kódot, hogy ne csak a főoldalon látszódjon a postok után az állandó tartalom?