ha a php.ini nem működne dobj fel mellé egy php5.ini-t is ugyanazzal a tartalommal
Megpróbálom, de a tárhelyesek azt írták vissza, hogy most már én is be tudom állítani a public_html/php.ini fájlba, bár lehet várni kell vele akkor valamennyit, hogy működjön majd.
Sajnos nem nyert így sem, akármit próbálok.
írj a supportnak, hogy rakják be
Már írtam, elvileg beállítva, de ha több elemet adok hozzá, mint amennyit alapból tud, akkor internal server error-t ad be.
Azt írták, azért van mert a wp elfogyassza a teljes erőforrást. Csak azt nem értem ezt beállítani régebben miért nem volt probléma nekik, csak mivel töröltettem majd újraaktiváltattam a tárhelyem azóta nem sikerült megcsinálni.
nem fogyaszthatja le az összes forrást, hiszen csak variablekat olvas le, ill ment le és nem is 5000-t mint nálam
hány MB ramot engedélyez a hosting használatra?
Elméletileg 1 gigát, de míg nem írtam nekik, hogy emeljék meg a suhosin értéket 3000-re addig nem volt ilyen internal server error, csak egyszerűen nem mentette le a plusz menü elemeket a wp.
1GM RAMos szerverem volt, most van 2GB-os 2 magos, semelyiken sem volt semmi probléma
ha pl. néhány plugint kikapcsolsz egy pillanatra? lehet megér egy próbát
Kikapcsoltam az összes bővítményt, de úgy is fennáll a hiba. A szerver nem változott, ugyanaz, mint régebben volt, mint amikor a régebbi fiókon volt aktiválva, ott működött is rendesen, mivel sokkal több elemből állt a menüm. Az, hogy nem értenek hozzá a tárhelyesek nem gondolom, mert régebben azonnal be tudták állítani, elvileg most is be van állítva csak valamiért nem akar működni.