Online bankkártyás fizetés megoldása

Sziasztok!
Újonc vagyok a történetben.
Hogy működik ez az egész? Minden valamire való bank lefejleszti a hivatalos online bankkártyás fizetési modulját zártkörűen? Ennek a kódját ki lehet kérni az adott banktól és adnak egy dokumentációt, hogy miként lehet a a banki modult integrálni egy webáruházba? Azt értem, hogy itt eltérő integrálási módok lehetnek webáruházanként, de valami hivatalos banki kódot csak érdekük nyilvánosságra hozniuk a bankoknak, mivel nekik is érdekük, hogy a webáruházak az ő banki fizetési moduljukat használják. Nem? :smiley:
Vagy ez úgy néz ki, hogy a bankok lekakkantják, hogy te használod-e az ő online bankkártyás fizetési lehetőségüket és oldd meg magad, vagy keress egy programozót, aki megcsinálja neked? Ha keresel egy programozót, aki megcsinálja neked, akkor honnan tudod, hogy technikailag meg jogilag rendben van a modul, amit lefejlesztett neked?
Nem vagyok én okos, csakúgy érdeklődöm hogy zajlik a nagy világ :slight_smile:

Áhááá :smiley: Már találtam megoldást.

És mi a megoldás?
Én azt tapasztalom, hogy a bankok nagy urak. Lenyúlják a magas jutalékot. A nagy értékű tranzakciónál az 1-2 százalékos jutalék is pofátlan. ( Az Unióban vezető helyen vagyunk a magas bankköltséggel.)
Ehhez képest a kiszolgálás majdnem nulla.
Tehát mit találtál?

1 kedvelés

Jaaaa nekem ilyen “nagy” elvárásaim már nincsenek :smiley:
Én már annak is örülök, hogy legalább egy minimális információt sikerült ezzel kapcsolatban összevakarnom egyetlen bank weboldaláról, aki legalább annyit megtett, hogy feltöltött egy tömörített fájlt meg odaf0sott valami általa dokumentációnak nevezett lókukit. Nem beszéltem még velük, de az a sejtésem, hogy azt csinálják, hogy havidíjas szolgáltatásként bérelheted tőlük a modult jó pénzért, vagy pedig csinálj magaddal amit akarsz kb. Vagy mégcsak nem is bérelheted a modult, hanem csak csinálj magaddal, amit akarsz :smiley:

Igen, az van, h nem adnak konkrét megoldást mondjuk wc-hez, de adnak annyit, h némi php-s ismerettel be tudod rakni az oldaladba. Nem olyan nagy baj ez, mert hány webshop motor van már? Érthető.