önfejlesztés (első WP blogom)

23:33-kor? Szerinted? :wink: Ha nem lenne sós munkám, olyenkor már rég ZZZZZzzzzzzzz,

Sziasztok!Először is szeretném megköszönni a rengeteg segítséget amit itt kaptam főleg pluginek és felhasználás terén.Elkészült életem első wp blogja.A sablonnal megszenvedtem, még mindig maradt benne egy kis hiba IE és Opera alatt.

De az egészet átrajzoltam és a legtöbb funkciót átírtam, integráltam a saját levelező programomat, így nem ment valami gyorsan de most működőképes.Tudom “nem etikus” de a wordpress.org helyett ide mutatok inkább, WP link alatt, hiszen magyarok vagyunk.És a cím:

http://www.onfejlesztes.linkcsik.netMinden észrevételt szívesen fogadok, akár WP akár magán jellegű.

Mégegyszer köszönöm szépen az eddigi segítségeket is.

Nem is rossz elsőnek. A nagy RSS emblémát cserélném le, pixelhibás a széle és ronda mint atom ott.

Amúgy tetszetős, szép.

Köszönöm az őszinte kritikát… a nagy RSS izlés kérdése de tényleg pixelhibás a széle…

és most nézem a kis képeknek is a fejlécben.

Köszi

Hümm.

naszóval.
 • a fejléc hinnye.
 • a menü oldalt jujj.
 • a tartalmi rész meg bahh…  de azért nem olyan szörny-ű, lássuk, ÉN mit változtatnék:  a fejléc feleslegesen nagy, értelmetlenül foglalja a helyet és cserébe semmitmondó.

  a times new roman-szerű felirat kirí a tömegből, és mintha csak oda lenne bökve, csak azért hogy legyen.

  a fejlécmenü megtévesztő, design-ja azonos az oldalmenü elemekkel, ahol viszont semmi funkciója nincs.  a menü hiába kerekített sarkú, szürke négyzet veszi őket körbe, ráadásul mindegyik teteje jobbra csúszik 1px-elt.  a tartalom a “A könyv tartalom jegyzéke” bejegyzéstől szétesik, és senki nem arra kiváncsi, hogy ki írta, ezért nem böhömnyi betűkkel kéne kiírni a szerzőket.

  ráadásul nem feltétlen kell minden bejegyzésnek teljes mértékig megjelennie a főoldalon, nyugodtan törd meg az elejét akit érdekel ugyis belenéz a teljesbe!

  link és kiemelt szöveg színe majdhogynem egyforma színű, szintén megtévesztő…

  (és nekem egy kicsit kisebbek a betűk a kelleténél, de ez már az én bajom! ;))  ingyenes hírlevél popup - KUKÁBA!!!  webáruház, BUY NOW felirattal egy magyar nyelvű honlapon? nemáááár…  jómunkát! :smiley:

mi a baj a popuppal?

Egyetértek Manoval! :slight_smile:Mit sem sejtve nézem a blogot - ahogy fel lettünk kérve rá -, és majd leestem a székről, mikor a képembe ugrott.1./ Általában ezért nem szeretik a népek, mert az oldalt akarják, nem a felugrókat2./ Ne tolakodjon az a Hírlevél nekem! Ha tetszik az oldal, akkor egy jelentéktelenebb sarokban biztos lesz egy feliratkozó hely.3./ Honnan tudjam 6 és fél másodperc múlva, hogy akarok-e Hírlevelet kapni?Hirtelen ennyi ellene, de semmi ne jut eszembe mellette - legalábbis azon az oldalon… :wink:

Igazából az elöttem szólók mindent elmondtak már!Nekem csak 1 kérdésem lenne te szégyeled,hogy Word Presst használsz?Nekem pl. hiányzik !

Szia Béla!Valamit félreérthettél: Ricardo79 éppen azt mondja, hogy a WordPress felirathoz ő inkább a http://word-press.hu linket rendeli (és úgy is van; megnéztem ;).

'Ricardo79 wrote:

Tudom "nem etikus" de a wordpress.org helyett ide mutatok inkább' date=' WP link alatt, hiszen magyarok vagyunk.[/quote']

Inkább azt fejtegeti, hogy ő a WordPress magyar közösség oldalát linkeli, merthogy magyar nyelven kommunikálunk, magyar nyelvűek vagyunk, és a Word-Press.HU abszolút leképezi a WordPress.org törekvéseit.

Bevallom, eddig erről nem nagyon beszéltem, de nálam, az összes oldalamnál így van megoldva. A sajátjaimnál is, meg amit másoknak is csináltam.

Természetesen, ez nem ajánlás, nem kötelező, ez kizárólag egyéni ízlés, elgondolás kérdése. Annál sokkal jobb, mint amikor valaki nagy igyekezettel igyekszik levakarni a WordPress-t, a sablon szerzőjét... :(

Vagyis, Ricardo79-cel, e tekintetben, maximálisan egyetértek! :)

Én arra fogom, hogy litkei szakkollégatárs már nagyon álmos volt, amikor az előbbi hozzászólást bepötyögte, és ezért is gondolom azt, hogy félálomban nem 100%osan értelmezte a fenti komment ezen részét…Egyébként aki popup-ot rak a lapjába és nem érti ez másokat miért zavar, azzal nem hiszem hogy feszengés nélkül tudnék beszélgetni egy csésze forrócsoki mellett.És…, hogy ha az általam felsoroltakból csak ennél a pontnál akadt meg, az se semmi… :wink:

Mano! Te is álmos vagy? :slight_smile:Ricardo79 nem akadt el a popupnál, azt pirimidin kérdezte, én neki válaszoltam (hozzád csatlakozva).Az más kérdés, hogy a popup (is) még ott hadakozik, de nyilván figyelembe veszi, a többivel együtt, a véleményeket.Tudjuk, hogy az időből áll a legkevesebb a rendelkezésre. :slight_smile:

Egyetértek az előttem szólókkal, szinte mindent elmondtak. Engem a popup nem zavar annyira, viszont a betűtípusok szinte mindenhol túl nagyok szerintem, különösen a postok címe+szerzője.