Oldalakon nem megy a hozzászólás

És tényleg! Köszi!!

De akkor minek van az a két checkbox felül?Egyébként azért nem tudtam, mert nekem ott csak annyi van, hogy “Default Template w. C”, ebből meg nem találtam ki :slight_smile:

Már megőrülök. Szerintetek mit rontottam el, hogy a postokhoz hozzá lehet szólni, de az oldalakhoz nem? Az adott oldalnál a manage pages-ban beklikkoltam mind a megjegyzések engedélyezését, mind a visszajelzések engedélyezését (monnyuk azt sem tudom, hogy mi a különbség).Valahol még ki lehet kapcsolni? Vagy mi? :slight_smile:Lásd:

http://www.fabiancsalad.hu/?page_id=9

oldalnal alapbol nincs megjegyzes

oldal irasnal ki kell valasztani az oldalak megjegyzessel (default template w. comments) sablont az oldal sablon dobozbol(=

Üdv!Én is hasonló gondokkal küszködök, mint FaBRiK kartárs, csak sajnos nekem az oldal sablon dobozban nincs “Default Template” nevű sablon.

(Ellenben van egy “Alapértelmezett sablon”, melynek kiválasztásakor nem adódik hozzá a kommentezési lehetőség… - Ahogyan a többi sablonnál sem.)Van még erre valamiféle alternatív megoldás?

Default = AlapértelmezettNormális blogokban az Oldalakon senki nem akar kommentet, ezért a sablonok 98% úgy készül, hogy az Oldal template (page.php file) NEM hívja be a komment fájlt (comments.php).Ments el a page.php-t más néven, rakd a tetejére, amit kell, és hívjad belé a komment template-et: lesd el a single.php vagy index.php-ból.

Köszönöm szépen, sokat segítettél!