Oldalak testreszabása

Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. A weboldalamon Bard sablont használok, és elementorral szerkesztem. Szeretném ha a Blog menüpont egy olyan új oldalként jelenne meg, amit teljesen más kinézetűre szabhatok, de nem tudom hogyan csináljam.
Kategóriát be tudok hozzá állítani, akkor ha az egeret fölé húzom, látom.
Viszont ha csak simán rákattintok a blog címszóra, akkor üres:


Szóval még a bejegyzés sem jelenítődik meg alatta, a kinézet szerkesztéséről nem is beszélve…
Mit csinálok rosszul?
Kellene hozzá valamilyen bővítmény, hogy külön oldalként tudjam szerkeszteni?
Köszi ha tudtok segíteni!

Szia!
Először is, ha itt akarod megjelentetni a blogcikkeket, akkor azt definiálnod kell a Wordpressben. Ezt vagy shortcode-al tudod megcsinálni, vagy pedig a Wordpress->Beállítások->Olvasási beállítások -> Bejegyzések oldalának kiválasztásánál.

A kinézetét miben szeretnéd változtatni?

A kezdőlap oké, azt nem szeretném variálni. Azt szeretném, hogy a blog oldalán ne jelenjenek meg a widgetek jobb oldalon, csak a kategóriák ami magához a bloghoz tartozik. …De ha ezt kikapcsolom, akkor a kezdő oldalon sem jelenik meg!

Nem igazán ismerem ezt a sablont, de ha tudsz valami hozzáférést adni, ránézek szívesen.

A főoldalt nem is piszkálnánk, amit írtam, ott állítanád be, hogy az összes blogbejegyzés a “blog” menüpontod alatt töltsön be.

Amit írtál beállítást, azt megtaláltam. Nem volt kiválasztva statikus oldal, így a bejegyzések helye sem! Már csak az a kérdés hogy lehet e variálni a kinézetet!

Lehet, az biztos, a kérdés csak az, hogy van-e erre beépített modul, vagy nekünk kell valamit mókolni. Ezért kértem a hozzáférést, mert látatlanban nem tudom megmondani.

Küldesz nekem egy e-mail címet, ahova küldhetem?

írtam privátot