Sziasztok!
Nincs sok időm keresgélni ne haragudjatok.
De hogy tudom a wordpresst portal rendszerüvé megcsinálni?
A menüpontokhoz külön tudjak bejegyzéseket irni.
A kategóriákba rendezés nem jön be nekem mert a főoldalra kitesz mindent.
Nekem volt időm keresgélni -> http://kp.hu/
Pontosítanád a kérdésedet?
…és arra lesz időd, hogy megcsináld?
Mit jelent az, hogy a menüpontokhoz külön bejegyzést írni?
Minden bejegyzés kategóriákra bontható, a kategóriák listáját pedig menübe szedheted ahogy akarod.
A portál rendszer alatt azt értem hogy a bejegyzéseket külön oldalakhoz (vagy menüpontokhoz ha úgytetszik) tudjam kapcsolni és ne jelenjen meg az összes bejegyzés a főoldalon.
Azt hallottam hogy valamiféle redirect pluginnal meg lehet oldani ezt a bajt. Melyikkel lehetséges ez?
NoorB.
Több helyre betett kérdésedre ne várd, hogy több helyen adjanak választ…
Én ezt úgy oldanám meg (mivel én sem tudok rá plugint, bár biztos, hogy van),
- hogy a kezdőoldali sablont átszabnám egy egyszerű kóddal úgy, hogy ott csak egy előre megadott fix kategória (kategória ID segít) cikkei jelenjenek meg. (kérdezz itt utána a fórumon, hogy ezt hogyan, mert már volt róla szó)
- Legyen a kategória neve, pl. Kezdőoldal. Ezután mindent csinálsz úgy, ahogy eddig (pl. több kategória létrehozása, majd postok írása), majd amikor azt szeretnéd, hogy most ez és ez a post kikerüljön a főoldalra, akkor nem csak a kiválasztott kategóriát pipálod ki, hanem a “Kezdőoldal” nevű kategóriát is (igen, több kategóriába is beteheted az adott cikkeket)
fapados megoldás, de elviekben működik.
@hitetlen: fekete pont! KERESS utána az oldalon mert már volt
… megoldott problémákat ne oldassunk már meg újra tudatosan!! (emberi erőforrás sem végtelen
)…
mi? hehe… :lol:
Erről van szó?
(kérdezz itt utána a fórumon, hogy ezt hogyan, mert már volt róla szó)
most ez baj? :o Mi a baj?
Én sem tudom kizárni, vagy csak 1 kategória ID-re szűkíteni a kezdőoldali híreket.
Csak ismételni tudom magam…
NoorB.
van az admin > megjelenés > szerkesztő Fősablon (index.php) fájlban egy ilyen rész:
ezt kellene tudnod lecserélni... keress rá itt a fórumon, vagy kérdezz utána hol van a megoldás, mert már szó volt ról (kategória hírei, adott kategória, kizárás vagy nem tudom milyen szavakat keress)
NoorB.
az a bizonyos kódrészlet helyesen: (az én megoldásomban ez a kulcs az egészhez )
<?php the_content
csak annyi, hogy ne kérdezzen utána, hanem keressen utána 
étem! köszi a segitséget kipróbálom