Menüpontokba is lehessen bejegyzést küldeni

Sziasztok!

Nincs sok időm keresgélni ne haragudjatok.

De hogy tudom a wordpresst portal rendszerüvé megcsinálni?

A menüpontokhoz külön tudjak bejegyzéseket irni.

A kategóriákba rendezés nem jön be nekem mert a főoldalra kitesz mindent.

Nekem volt időm keresgélni -> http://kp.hu/

Quote:

De hogy tudom a wordpresst portal rendszerüvé megcsinálni?

Pontosítanád a kérdésedet?

…és arra lesz időd, hogy megcsináld?

Mit jelent az, hogy a menüpontokhoz külön bejegyzést írni?

Minden bejegyzés kategóriákra bontható, a kategóriák listáját pedig menübe szedheted ahogy akarod.

A portál rendszer alatt azt értem hogy a bejegyzéseket külön oldalakhoz (vagy menüpontokhoz ha úgytetszik) tudjam kapcsolni és ne jelenjen meg az összes bejegyzés a főoldalon.

Azt hallottam hogy valamiféle redirect pluginnal meg lehet oldani ezt a bajt. Melyikkel lehetséges ez?

NoorB.

Több helyre betett kérdésedre ne várd, hogy több helyen adjanak választ…

Én ezt úgy oldanám meg (mivel én sem tudok rá plugint, bár biztos, hogy van),

1. hogy a kezdőoldali sablont átszabnám egy egyszerű kóddal úgy, hogy ott csak egy előre megadott fix kategória (kategória ID segít) cikkei jelenjenek meg. (kérdezz itt utána a fórumon, hogy ezt hogyan, mert már volt róla szó)

2. Legyen a kategória neve, pl. Kezdőoldal. Ezután mindent csinálsz úgy, ahogy eddig (pl. több kategória létrehozása, majd postok írása), majd amikor azt szeretnéd, hogy most ez és ez a post kikerüljön a főoldalra, akkor nem csak a kiválasztott kategóriát pipálod ki, hanem a “Kezdőoldal” nevű kategóriát is (igen, több kategóriába is beteheted az adott cikkeket)

fapados megoldás, de elviekben működik.

@hitetlen: fekete pont! KERESS utána az oldalon mert már volt smile.gif… megoldott problémákat ne oldassunk már meg újra tudatosan!! (emberi erőforrás sem végtelen :stuck_out_tongue: )…

mi? hehe… :lol:

Erről van szó?

(kérdezz itt utána a fórumon, hogy ezt hogyan, mert már volt róla szó)

most ez baj? :o Mi a baj?

Én sem tudom kizárni, vagy csak 1 kategória ID-re szűkíteni a kezdőoldali híreket.

Csak ismételni tudom magam…

NoorB.

van az admin > megjelenés > szerkesztő Fősablon (index.php) fájlban egy ilyen rész:

Code:

<?php the_content

ezt kellene tudnod lecserélni... keress rá itt a fórumon, vagy kérdezz utána hol van a megoldás, mert már szó volt ról (kategória hírei, adott kategória, kizárás vagy nem tudom milyen szavakat keress)

NoorB.

az a bizonyos kódrészlet helyesen: (az én megoldásomban ez a kulcs az egészhez )

<?php the_content

csak annyi, hogy ne kérdezzen utána, hanem keressen utána :slight_smile:

étem! köszi a segitséget kipróbálom