Menühöz új elem hozzáadása

SziasztokLenne egy problémám, hogy van egy menüm elég sok elemmel létrehozva viszont ha új elemet akarok hozzáadni és rámegyek a mentés gombra, akkor 1-2 percig töltődik az oldal, majd kiírja, hogy internal server error. Mit lehetne vele csinálni, hogy új elemet tudjak hozzáadni?

szolginak szolhatsz h le van terhelve a szero mint a szemét és nem bírja teljesíteni a kérést…

Szóval akkor imádkozáson kívül valami más ötlet?Régebben is volt ilyen problémám még akkor ingyenes szerveren volt a wp-m, most már nem.Akkor azt tanácsoltátok, hogy keressem meg a htaccess fájlt, ami ezt tartalmazza:


BEGIN WordPress


RewriteEngine On


RewriteBase /


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d


RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress

és írjam bele még ezt: php_value max_execution_time 60

Viszont ha beleírom, akkor még az oldal sem jön be, hanem hibaüzenetet ír ki.

hát normális ember nem enged csak így htaccessből php.ini változókat átiratni… ugyanis itt a max php futás időt írod át htaccessből… viszont ennek a kiolvasgatása irgalmatlan lassulásokat szokott eredményezni -> letiltják -> hibaüzit kapsz ha ezzel próbálkozol… -->> tedd amit mondtam KÉRDEZZ a szolgáltatótól… IMA=kérdezd az URAT. ÚR!=Szolgáltató… vagy mi nem volt érthető?

Írtam a szolgáltatónak, még nem kaptam választ.Egyébként ezt a hibaüzenetet kapom amikor lementeném a menüt:Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.16 (Unix) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_fcgid/2.3.5 Server at x.com Port 80[/quote]

tehát szerencsétlen serodnak baja van. Ráadásul még a megfelelő hibalapot sem találja amit ki kéne raknia… sürgősen konzultálj a tárhelyesekkel… legalább annyit csináljanak meg, hogy ne hibalapok kezeljék a hibaüziket csak a hiba számát írja ki, máris jobb lesz mindenkinek. nekik egyszerűbb a config mi pedig tudunk segíteni… mert amit most kapsz az a nyomi sero-beállítás miatt van…

Azt írták vissza, hogy az üzenőfal, vagyis a Simple Ajax Shoutbox terheli le a szervert. Egyáltalán létezik ilyen, hogy egy apró program le tudja terhelni a szervert? Nekem olyan furcsán hangzik a dolog. De kikapcsoltam és ugyanúgy nem tudok új elemet hozzáadni hanem néhány perc semmittevés után hibaüzenettel megáll.

természetesen lehet. főleg ha szarul van megírva… sőt… ha jól meg van írva akkor is könnyen kinyírhat egy szerot… elég 1 elnézett { pl…

De ezek szerint nem az a kiegészítő a baja. De akkor mit próbáljak vele csinálni? Lehet valamelyik bővítmény kavar be?

A klasszikus hibakeresés úgy hangzik: kapcsold ki az összes bővítményt, majd egyesével vissza. Minden visszakapcsolást követően böngésző gyorsítótár ürítés, a kívánt (korábban hibát adó) művelet elvégzése. Amelyik után jelentkezik a hiba, az lehetséges annak a hibának a forrása is.Nem mondom, strapás, de az is az, hogy ötletelünk egyéb infó nélkül.

Köszi megpróbálom.

Lehet megvan a megoldás (nem akarom elkiabálni) de úgy néz ki az auto twitter kavart be.