Megjelent a várva várt 3.1

'hgrg' wrote on '2011-02-25:

hát mondom a LEG elejére vagy a LEG végére..

azért mert ha közbe rakod akkor függvények

{ nyitó

ill

} zárói közé kerülve gondot okozna..

vagy én vagyok a béna vagy nálam nem működik beillesztem legalulra vagy legfölülre akkor berakja az oldalon legfölülre. nem vagyok az ilyen beillesztegetéseknek a nagy mestere :(

a plugintól meg már félek mert 40-en van bekapcsolva

Üdv Mindenkinek!

Ez az admin sáv engem is idegesít, úgyhogy köszönöm a kikapcsolási ötleteket tippeket.

Remélem a következő verzióktól inkább bekapcsolási lehetőséggel látják el és nem egyből bekapcsolva lesz…

pedig az admin sáv az egyik legjobb újítása az wp-nek! :slight_smile:

megjegyzem engem is idegesít :slight_smile: jó lenne találni valami define-t amivel alapból ki lehetne kapcsolni…

Nem tudom de nálam mióta frissítettem és új bejegyzést írok és azt akarom, hogy félkövér betűvel legyen írva és középre igazítva az adott sor hiába kattintok rá elsőre sosem rakja be középre vagy nem csinál belőle félkövéret csak ha másodjára is rákattintok.

Én is csatlakoznék a nem kérünk Adminbárt nevű klubbhoz :)

hmm a képet máshogy is értelmezhetjük… vedd el magadtól az admin jogokat :slight_smile:

Szervusztok!

Nekem így tűnt el teljes egészében az Admin bár:

Code:

function hide_admin_bar() {

return false;

}

add_filter( 'show_admin_bar', 'hide_admin_bar' );

Természetesen ezt is az adott téma "functions.php" fájljába kell beleírni. Lehetőleg "" közé. De hát ez értelemszerű szerintem itt mindenkinek.

Üdv sziasztok! :rolleyes:

Atti!

Ha minden értelemszerű lenne, akkor nem is lennénk! :slight_smile:

Amúgy pedig: Danke sőn, ahogyan azt a szovjet partizán elvtársak mondják. :slight_smile:

'mano' wrote on '2011-02-25:

pedig az admin sáv az egyik legjobb újítása az wp-nek! :)

Jó ötlet, csak az a baj, hogy a sima felhasználók is látják.

Kedves Győző!

Igazán nincs mit, vagy Bitte dánke ahogyan azt Csoki mondja az Üvegtigris című filmből. :rolleyes: (Hirtelen ennyi jutott eszembe Németül)

Dreamelf:

Valóban jó ötlet aki szereti az ilyen “bar”-t, de aki alapból nem szereti és nem is akar semmi ilyen jellegűt a weboldalán elhelyezni annak ne kelljen már ezt látnia. Ez egy rossz döntés volt, hogy alapértelmezetten látszik a sáv, miért nem lehetett ezt opcióként beletenni a WordPress beállításaiba és ott pipálgatni az “Enable” “Disable” lehetőségeket. Most is lehet, de az nem kollektív beállítás hanem személyre szabott. Csak ennyi a gond vele. :rolleyes:

'4m@15' wrote on '2011-02-27:

Szervusztok!

Nekem így tűnt el teljes egészében az Admin bár:

Code:

function hide_admin_bar() {

return false;

}

add_filter( 'show_admin_bar', 'hide_admin_bar' );

Természetesen ezt is az adott téma "functions.php" fájljába kell beleírni. Lehetőleg "" közé. De hát ez értelemszerű szerintem itt mindenkinek.

Üdv sziasztok! :rolleyes:

Valami nincs rendben a kóddal, legalábbis nálam több hiba is előjött. Az admin felületen sokszor fehér lap fogadott, ha valami változtatást eszközölte pl. töröltem egy bejegyzést.

A frissítés őta az admin vizuális szerkesztőjében nem látszanak az embed kódok..

'Dreamelf' wrote on '2011-02-27:

Valami nincs rendben a kóddal, legalábbis nálam több hiba is előjött. Az admin felületen sokszor fehér lap fogadott, ha valami változtatást eszközölte pl. töröltem egy bejegyzést.

Ja hogy ezt a pluginba kell? Bocs elolvastam... én azt hittem, hogy a téma function-ba kell..:)

Saját adatlapodon van egy új beállítási lehetőség:

“Mutassa az Admin sávot: -honlap megtekintésekor, - a vezérlőpulton”

Itt ki kell venni a pipát és kész. De ha akarod bármikor vissza állíthatod.

olvasni öröm… erről beszéltünk itt korábban! A problémát az okozza, hogy ezt minden felhasználónál el kell játszanod! gondolj bele egy 10e regelt felhasználós oldalba!

Dreamelf:

Nem tudom mi okozza ezt a gondot nálad, a saját oldalamon tökéletesen működik és rendben van a kód is. Egyedüli probléma, hogy WPtouch plugin alatt is megjelenik ez a sáv, amit még ki kéne derítenem, hogy mégis miért teszi ezt.

hgrg:

10e regisztrált felhasználó, de jó is volna :rolleyes:

@attila: nem mindegy, hogy mikor adódik hozzá az action… mármint hogy mi-mi után fut le a híváskor… pld

a

b

c

d

e

kitiltom d-t

meghívom d-t

vagy

a

b

c

d

meghívom d-t

e

kitiltom d-t

nem mindegy…

Valóban nem mindegy, de akkor sem tudom így látatlanba mi lehet a probléma nála, hogy hova másolta be a kódot.

Amúgy időközben rájöttem a WPtouch-os megoldásra is, a bővítményen belül ugyanúgy a functions.php-be kell a kódot elhelyezni, természetesen értelemszerűen az éppen használt téma functions.php fájljába. Miért nem jutott eddig eszembe, hiszen más sablont használ az iPhone-s plugin mint a teljes weboldal akkor miért is működne a sima WordPress sablon functions-vel. Néha ilyen apróságokra nem figyel az ember.

Plusz, van ahol elkúrja a designt is :smiley:

Legalábbis nekem van olyan oldalam, ahol ez történt :S

Én még csak most fogom elsőként feltenni. :slight_smile:

Apropó: Az oldalra nem kéne erről egy hír, hogy itt a 3.1? A letöltés ki lett cserélve az okés, de talán egy hír nem ártana. Hírleveleseknek stb. . :slight_smile: