Link kategóriák, és linkek rendezése

A WordPress alaphelyzetben a linkek kategóriáit és benne a linkeket ABC-sorrendben helyezi el, jeleníti meg.Gyakran felmerül az igény, hogy az oldal gazdája más szempontok szerint szeretné rendezgetni a linkeket, vagy azok kategóriáit - erre szolgál a My link order nevű bővítmény.A bővítmény használata rendkívül egyszerű: a szokásos módon történő telepítés és bekapcsolás után az admin felületen a bővítmény beállítási funkciójára kattintva a linkkategóriákat és a linkeket a “fogd-és-vidd” módszerrel ide-oda tologathatjuk, ahogyan csak szeretnénk.A widgetek menüpontban az eredeti “Links” widgetet kiszedjük, és helyére a szerző widgetjét állítjuk - a kívánt eredmény az oldalsávban azonnal látható.Természetesen lehetőség van a sablonfájlba is beszúrni a megfelelő kódsort.A bővítmény a 2.7-tel kompatibilis.Jó tili-tolit! :slight_smile:

Szia Győző!Eddig tökéletesen működött a plugin wp 2.63-on, de most felraktam a 2.7-et.A plugin be van kapcsolva, de míg a 2.6 alatt az intéző fülben megjelent a widget füle és ott be lehetett állítani mindent, addig a 2.7 alatt még csak hasonlót sem látok. :frowning: A plugin által meghatározott sorrendben ott vannak az oldalsávban a linkek, de magát a widget-beállítást sehol nem találom.Lehet, hogy 2.7 alatt nem megy ez a widget?Üdv, Ashen

Szia Ashen!Ez a widget bizony megy a 2.7 alatt is, ahogyan a hozzászólásod előtti hozzászólásomban is jeleztem. :wink:Mielőtt írtam Neked a választ, én is kipróbáltam, és egy kivételével minden honlapom 2.7-tel megy.Kapcsold ki a bővítményt, majd újra vissza.Az admin menüben, a “Linkek” menüpontban megjelenik a “My link order” menüpont, arra kattintva lehet a linkkategóriákat illetva a linkeket tologatni, rendezgetni.Ezt követően a Megjelenés > Widgetek menüpontra kattintva láthatod, hogy melyik oldalsávodban melyik widget van használva - az Elérhető widgetek közül a “Linkek” widgetet eltávolítod (ha véletlenül használnád valahol), és helyette a “My Link Order” widgetet helyezed el a kívánt helyre. Nem elfelejteni, hogy a widget elhelyezésekor a “Szerkeszt” segítségével még faraghatsz egy kicsit a linkek rendezésén, illetve a widget címét (Title) kitölteni, hogy az is megjelenjen az oldalsávban. :slight_smile:

Sajnos nekem nem működik. :frowning:

Hiába kapcsolgatom ki-be, nem jelenik meg a plugin a link menüpontban.Nem tudom, lehet, hogy a frissítés nem sikerült rendesen? Mindent úgy csináltam elvileg ahogy a leírásban van…

Próbáld meg:Töröld a gépedről a letöltött bővítményt.Töltsd le újra.Töröld FTP-vel a szerverről a bővítményt.Telepítsd fel a bövítményt a “Bővítmények” menüpont “Új telepítés” használatával.Kapcsold be.Aztán állítgasd be a linkeket.Remélem sikerülni fog… :slight_smile:

Sajnos ezek után sem ment. :frowning:

Visszaraktam a 2.63-at és most minden stimmel, mint előtte…

Valami izgalmas bibi lesz, mert hatásodra, egy másik blogomon is kipróbáltam, ahol egy egész rahedli link van, és gond nélkül működik.Valami frissítési hiba lesz, vagy a 2.6.3-ban is pröcök van. Azt mindenesetre ajánlott - első lépésben 2.6.5-re frissíteni -> az még nem 2.7. Ez miatt nem maradhatsz örökké 2.6.3 :slight_smile:

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! Barátom! Ez egy igen hasznos plugin! Köszi, hogy feltetted, ez a problémám is megoldódott!