Kulcsszavak a leggyakoribb címkékből

Üdv!

Tehát ha a “meta keywords” -t a WP a leggyakrabban használt (szerintem 15 db lenne optimális) címkékből generálná…

Létezik erre valamilyen egyszerű megoldás?

Nincs értelme a meta keywords-öknek már. Tudom minden magyar SEO book ezzel kezdődik… de nincs semmi jelentősége pár éve.

Az én SEO könyvem így kezdődne: Kell jó tartalom, kevés bejövő releváns link és pénz számlálás :stuck_out_tongue:

“Az én könyvem így kezdődne…” ->Arról a könyvről beszélsz, amit E-book formájában még kb. egy éve ígértél a népnek a SEO-ról? :stuck_out_tongue: :smiley:

Oops :stuck_out_tongue: :rolleyes:

'Patai wrote on '2010-03-17:

Nincs értelme a meta keywords-öknek már. Tudom minden magyar SEO book ezzel kezdődik... de nincs semmi jelentősége pár éve.

Az én SEO könyvem így kezdődne: Kell jó tartalom, kevés bejövő releváns link és pénz számlálás :P

De legalább ne a lap leirása szerepelne a keywordsben is... vagy kitörlöm a keywords tag -et teljesen.

Én a Platinum SEO pack-et használom, az auto kitölti a címkék alapján :slight_smile:

Sziasztok!

Még elég új vagyok a wp használok táborában, ezért lehet, hogy furcsa lesz a kérdésem.

Hogyan lehet “rávenni” a wp, hogy egy bejegyzés megírása után “megpingelje” google bot-ot, hogy a bejegyzést rögtön bejegyezze e kereső?

:rolleyes:

sehogy

Segíteni viszont lehet ezzel: http://wordpress.org/extend/plugins/google-sitemap-generator/

Patai Lacival egyszer néztük, úgy kb. 2 éve; perceken beül indexelték a robotok a tartalmat - Lacinak, ha jól emlékszem, 1 perc körül volt az ideje. Különösebb hókusz-pókusz nélkül, jó beállításokkal, célszerűen megválasztott bővítményekkel.

Wp alapból pingel amikor ír valaki egy új postot vagy oldalt a pingomatic-on keresztül. Tehát nem kell csinálni semmit, legfeljebb más ping szolgáltatókat is beállítani. Egyébként attól még, hogy valaki halálra pingeli nem biztos, hogy hamarabb leszel benne az indexben. A ping “jótékony” hatását nem vitatom, de akkor leszel benne az indexben amikor Ő úgy gondolja. Célszerű twitterre küldeni a bejegyzést, vagy más RSS katalógusokba, vagy egyes forumok életében aktivan részt veszünk akkor lehetőség van megadni blogunk rss linkét és akkor onnan is van egy deeplink. Tehát linkelni kell és akkor még hamarabb jön. Ha valaki tartalmas oldalt épít akkor a google egyébként azt úgy is látja és hamar indexben lesz. Tehát tolni kell a kontentot!

[media]http://www.youtube.c…h?v=EHbuSw8A9hY[/media]

Akkor ezek szerint a meta tag-eknek sincs jelentőségük?

Vagy keverem a kettőt?