vezérlőpult -> megjelenés -> suffusion theme option -> blog features -> (és attól függően hogy a header-ben vagy a blog felett használod a menü-sort)'main navigation bar setup' vagy 'top navigation bar setup' -> Pages to show in Navigation Bar -> save changes
A megoldás,a lebomló menükre,hogy mások számára is befejezett legyen a nyitó kérdés, az alábbi
Fejléc (header.php)-ban
wp_list_categories('number=21&hierarchical=1&orderby=id&hide_empty=1&title_li=');
a fenti sort változtattam meg,úgy,hogy az eredeti number=11&hierarchical stb.részt átírtam number=21…-re és máris lebomlott a többi menü is.
Hogy miért pont 21,fogalmam sincs,csak nagyobb számot akartam beírni,hátha az felelős a korlátozásért.Mákom volt.lebomlott mind.
Megnéztem a codexben, hogy tiszta legyen az elméleti háttere is a megoldásnak…
Szóval ez a number paraméter a megjelenítendő kategóriák számát adja meg. Alapértelmezésben nincs korlátozás, tehát, ha kitörlöd az egész number=21-et, akkor később is akármennyi kategóriád lesz, lebomlik.
vezérlőpult -> megjelenés -> suffusion theme option -> blog features -> (és attól függően hogy a header-ben vagy a blog felett használod a menü-sort)'main navigation bar setup' vagy 'top navigation bar setup' -> Pages to show in Navigation Bar -> save changes
Köszönöm, Rozi, a beállítás a ludas, mert a másik wp-n működik. Amikor rájövök, beírom, mások okulására.
Köszönöm még egyszer!
rájöttem:
a permalink beállításon múlt. ha defaultra állítom, van aloldal, ha bármi másra, akkor nincs. Úgy érzem, jó lesz nekem az alap permalink. hogy én mennyire örülök!
Megnéztem a codexben, hogy tiszta legyen az elméleti háttere is a megoldásnak... :)
Most vettem csak észre,hogy válaszoltál erre.Hu de jó :)
Ãgy legalább megmarad a fejembe,hogy mi mire való,ha értem.
Köszönöm chiara
Sziasztok!
Már megint a fejléc alatti menüsoromon jelentkeztek a problémák.Nem jelenik meg minden kategória a menüsorban,pedig nem üresek,azaz van hozzájuk rendelve tartalom is.
Próbálgattam a header.php-ben de semmi javítgatás nem hozott eredményt.(valószínű,nem jókat javítgattam :unsure: )
8 főkategóriám jelenik csak meg,de én 10-et szeretnék legalább,de akár többet is.
Nem merem frissíteni a wordpresst sem, és a sablonomat sem,mert félek,hogy nem kompatibilisek a felvitt pluginokkal.És akkor összekuszálódhat mindenem(gondolom :wacko: )
A fő kategóriákból lenyíló alkategóriák,nem stabilak,ha nem jól vezetem az egeret eltűnnek és alig tudom használni őket.
Ha tudtok orvosságot a kérdéseimre,akkor köszönöm szépen a válaszokat.
Linkjeim
Szép napot MINDENKINEK! ^_^’ />
nem teljesen ide vág a kérdés, de mivel kinyíló és lebomló és még menü is van a problémában, inkább nem nyitok új topicot.
szóval: alap 3.1.2-es wp és alap témája, mindezt megspékelve egy gyári menükészítővel. minden megjelenik, minden lebomlik, minden jó, csak: létrehozok egy bmilyen elemet, pl szöveg, div, kép… bmi és adok neki egy opacity értéket cssből, ez az elem kerül legfelülre. kipróbáltam mindent és ha ez benne van, akkor a legördülő menük egyszerűen nem látszanak, mivel ezen elem mögé nyílnak ki. megjegyzem a menünek is van opacity értéke, így az is áttetsző. próbáltam z-indexelni de nem segít… vmi ötlet?
sajnos én nem látom mi a gond, én végig tudtam menni a menükön, én nem láttam innen nézve gondot, de te látod, hogy mennyi kategóriának kellene megjelennie… a megjelenés / menük alatt látszik mindegyik kategória, ott nincs vmi elállítva, kivéve… bmi?