Ja attól, megláttam a padödöset és ki is léptem. Úgy is meglehet ahogy te mondod. Csak ahogy láttam, neki a figyelmeztető oldal egy szimpla html volt. Aztán lehet tévedek… azért mondtam a htaccess megoldást. De kétségkivül a tied az egyszerűbb megoldás.
nevezd el a figyelmeztető oldalt index.html-nek módosítsd a htacccesben az indexet, hogy az index.html legyen a kezdőd és a link hogy belépek me' nagyfiú vagyok mutasson index.php-re.
Győző: ja, megláttam a néniket és teljesen begyorsultam. :D
Most igy néz ki htacces:
RewriteEngine on
# BEGIN WordPress
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
# END WordPress
Gondolom "RewriteRule . /index.html [L] ide kell irni az uj oldalt."
Vagyis minden működik szépen,egyedül ha a kategóriák közül választok egy kategóriát,akkor megintcsak a kezdőoldalra dob,és érdekes módon a permalink is domain/?cat=449 formában jelenik meg,de a kezdőlapot mutatja,mármint a beléptetőoldalt.
Permalink egyébként domain/2009/03/30/kinga-2/ formára van állítva.
Remélem érthető voltam.
Tehát a sidebaron nekem vannak külön kilistázva különböző kategóriák,azok szépen működnek is,viszont ha a kategória widget kategóriái közül választok,akkor visszadob a beléptetőoldalra.
Ez mitől lehet?
Ha valaki tudna segíteni,és megnézné a honlapot, privátban el tudom küldeni a honlap linkjét,mert a forumba nem engedik belinkelni mert xxx-es tartalmú.