Keresés eredményénél bizonyos oldalakat hagyjon figyelmen kívül!

Szép napot mindenkinek!

Lehet, hogy nem jó helyre nyitottam a témát, de nem igazán tudtam eldönteni, hogy hova is illik.

Annyi lenne a problémám, hogy amikor beírom az oldal keresőjébe a keresni kívánt kifejezést, akkor a kereső néhány általam megadott oldal tartalmát azt hagyja figyelmen kívül, vagyis azon az oldalon ha lenne találat, azt ne jelenítse meg.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet ezt kivitelezni, ha lehetséges!

A válaszokat előre is köszönöm!

Azt mondják minden szentnek magafelé hajlik a keze… :slight_smile:

Van erre egy csodás pluginem:

http://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/

Ebben lehet szabályozni hogy melyik kategóriába tartozó bejegyzések ne jelenljenek meg a keresésben.

Szóval bejegyzés szinten nem tudod szabályozni, de kategória szinten igen.

Ellenben előre szólok, hogy PHP 5.3 alatt a fenti verzió még nem életképes :slight_smile:

Köszike a segítséget ám attól tartok nem ezt keresem.

Nem bejegyzés tartalmat hanem külön oldalnak a tartalmát nem szeretném, hogy megjelenítse. Ahogy én tudom az oldalak nincsenek kategorizálva. (legalábbis nálam nincsenek)

----

Adott az oldalam amin van ugye a home page és mellette nekem még van 3 másik: info stb… Namost én ezeknek az oldalaknak nem szeretném megjeleníteni a tartalmát kereséskor. Ezekben az oldalakban nem bejegyzések vannak, hanem általános infok amiket nem szeretnék keresőben megjeleníteni. Csak akkor legyen látható ha valaki direktbe ráklikkel.

----

Ha erre lenne megoldás azt megköszönném!!!

Szokták mondani “aki keres az talál”

És milyen igaz. Találtam egy plugint, ami épp erre hivatott. Don’t Search Pages

Azért köszi a segítséget! :icon13:

amúgy beírtam a gyors válaszba egy Google Search linket, de végül nem küldtembe :smiley:

Nem baj azé köszike!