Kategória lista cím + olvasstovább elhelyezés

Helló mindenkinek!Egy pár problémába ütköztem az új oldalnál amit csinálok:
  • Van egy Hírek kategóriám, amiben az összes hírt megjelenítem. Itt a címnek (A 'Hírek' listája) a stílusát sehogysem sikerült beállítani: most túl eláll a lenti-fenti szélektől: http://www.baksagaspar.com/vip-proba/category/hirek/ A h3 stílust használja, de ott nincsenek ekkora margók beállítva
  • ugyanitt van egy Olvass tovább… link a postok alatt, ezt szeretném jobb-oldalra igazítani. hogy kellene ezt?
  • A Hírek oldalsó megjelenítésére egy Category Posts widgetet használok, ami szépen meg is jeleníti a postokat, de sajnos minden formázás (boldok) elvesznek benne.


  • a fenti menüsorban szeretném ha a Főoldal link neve maradna Főoldal, de a megnyitott oldalon ne az legyen az oldal címe: http://www.baksagaspar.com/vip-proba/
  • szintén a fenti menüben az utolsó menüpont az angol bemutatkozóra mutat, itt szeretnék egy kis zászlót berakni a menüsorba, nem az oldal címér (English).


  • a szöveg beírásánál mindig beleütközöük egy problémába hogy a WP kiszedi az üres sorokat. Ahogy utánajártam sajnos úgytűnik ez a WP bugja. Mi a legegyszerűbb-biztosabb módja ennek a kiküszöbölésére? (ha lehetséges úgy hogy majd a felhasználók is könnyen tudják az oldalt kezelni)    Köszönöm előre is a segítséget.

Hello!A híreknél ezt kell állítanod a css-ben:Code:

.art-Post-body {

padding:12px 16px 20px;

position:relative;

z-index:1;

}

Vedd lejjebb a paddingot, ahogyan szeretnéd, hogy legyen a dolog.


A főoldal linkjét a header.php fájlban tudod cserélni, módosítani a szöveget. Az angol linknél szintén ugyanígy járj el, csak egy képet linkelj. A zászlót ugyebár. Ha html nézetben nem csak egy entert ütsz hanem beteszel egy sortörést, amely így néz ki:


Code:Akkor nem tűnnek el azok a sorok.

Kösz, a híreket sikerült pozicionálni. Szerinted túl bonyolult lenne megcsinálni ezt a címet is mint a widget tetejét? Ha valahogy meglehet, akkor hogy? Simán át tudnám copyzni a widget stílusából?Még valahogy kiszedném a macskakarmokat a 'Hírek' körül, de amikor belenyúlok, akkor mindig elrontódik az egész. Ez a kód:


<?php printf(__('A ‘%s’ listája', 'kubrick'), single_cat_title('', false)); ?>Az Olvass továbbot még nem tudom hogy kellene jobbra igazítani.
A menüt nem sikerült megoldani úgy hogy jó legyen. Ezt a kódot találtam a header-.php-ben:
Hova és mit kell ide berakni?