HTML-ből WP-re migrálás

Sziasztok,Van egy non-profit portálunk html-ben. Kb. 150-200 oldal. Eljárt felette az idő, WP-re kéne migrálni, ám ez valszeg csak manuálisan megoldható. Bár lehet, van valami automatikus megoldás is.Ez egy baráti társaság a magyar versekért. Akadna valaki időmilliomos, aki vállalna ilyet grátisz? (Nem tudom, ilyet kérdezhetek-e.)A portál: http://www.ekt.huAkit valamilyen formán érdekelne, küldene privit?Köszi

Tény, hogy a téma címe Egy kis üzlet / Munkát adok, és nincs benne, hogy mennyit fizetnek cserébe, de szerintem rossz helyen kopogtatsz… :rolleyes:

Igen, sejtem, azért is írtam zárójelben, kérdezhetek-e itt ilyet. Van ötlet, hol kérdezzek? :unsure: :rolleyes:

Kérdezni bárhol lehet, de amit akarsz, az munka. Nagy mamlaszt kell kifognod hozzá, hogy ingyen megcsinálja…

Kedves cosi!Azért ne add fel, és ne keseredjél el; manuálisan meg lehet csinálni, csak kitartás és lelkesedés kérdése. :slight_smile:Ha annyira komolyan gondolod, gondoljátok, mint amilyen komolyan töltitek a régi, valóban elavult oldalaitokat, akkor meg is fogjátok tudni oldani a migrálást.

Abszolút kezdőként nekem is az volt az első munkám, hogy egy régi, elavult, civil szervezet honlapját tettem WordPress alapokra. Sokat segített Moshu, Patai Laci, a Fórum Közössége, kikopott a Ctrl+C és Ctrl+V gomb, de végül sikerült.Akkor nagyon szenvedés volt megcsinálni (most is az lenne), de az új lap kezelésében, megjelenésében bőségesen megtérült a befektetett energia.Azt mondom, ugorj neki sk. - nem olyan ördöngösség, mint ahogyan mutatja magát!Localhoston telepíts egy WordPresset, válassz hozzá sablont, formáld kedvedre a megjelenését, majd a jelenlegi honlapról a Ctrl-C és Ctrl-V segítségével másold a tartalmakat a megfelelő helyre (na, ez a lélekölő része).

Amikor kész, akkor a localhostról átköltözteted az alkalmas tárhelyre, és, ha ott is megy, akkor hurrázol és élvezed.Sok sikert!

Kedves Győző!Nagyon köszönöm a biztatást. Már jó ideje használom más oldalakhoz a WP-t, így viszonylag jól ismerem, témát is saját ízlésemnek megfelelőre szabom, alakítgatok mindig, fedezek fel újat. Nagyon szeretem, igazán kiváló megoldás. És itt is kaptam már sok segítséget Tőletek.Tehát manuálisan ezt is meg tudnám csinálni, ahogy megírtam HTML-ben anno portált. A legnagyobb problémám, ami miatt az elmúlt 1-2 évben sem léptem meg a dolgot, az az időhiány… :frowning: (Család is bővült, így meg tényleg nem igazán megy.)Mondjuk, gondolom, nem ismeretlen másnak sem az időhiány, és nem vagyok ezzel egyedül. A témát mégis azért dobtam fel, hátha valaki kedvet érezne hozzá, éppen azért, hogy gyakoroljon. Most itt lenne egy ilyen alkalom, nem a vakvilágba tesztelgetni, hanem egy értelmes célt elérni.Szóval, a kérdésem továbbra is nyitott, hátha erre téved valaki, aki kedvet kapna egy ilyen gyakorlatra. :rolleyes:Kösz, még egyszer!

Cosi, azt írtad,nem egyedül csinálod…szerintem,ha felosztjátok, és naponta csak 1 órát foglalkoztok a másolással (ami azért talán belefér) akkor max 1 hét alatt meglenne…nem?

A tartalom írását valóban nem egyedül csináljuk, ám a webmesteri teendőket azt sajnos kizárólag én. Mintegy természetes monopólium lettem… :rolleyes: :lol: :stuck_out_tongue:

Cosi!Így remek! Ha nem gond a WP, akkor az alapokkal hamar meg leszel! :slight_smile: A másolgatás pedig valóban időt rabló, meglehetősen monoton tevékenység, és egyáltalán nem mondanám a WP gyakorlásának.Nem határidős, életmentő receptekről van szó, tehát, csak neki kell állni egyszer, és unott arccal nyomkodni napi egy-két órát!

Győző, igazad van, ez valóban segédmunka, mint a gyapotszedés. smile.gif Elismerem.Bízom, egyszer majd az ölembe pottyan pár szabadnap, amikor megcsinálhatom. Mondjuk, a feleségem még nem tudja, hogy erre készülök. Tőle még nincs meg a licencem. smile.gif smile.gif

egyébként ha csak azt az időt, amit itt kommenteléssel eltöltöttél kopipéztre fordítottad volna, már a negyedével meglennél! :wink:

Ok, megadom a pontot! :stuck_out_tongue:

Na, végre! Akkor kilincs-kuluncs!Jó munkát Cosi!