Bocsánat! Javítva és ellenőrizve; most már letölthető: http://www.sakraft.hu/?dl_id=19 
Sorry, ha odáig jutok, sikítok, jó? De azért más is megnézhetné éppen, és segíthetne nekünk.

Na megnézem localhoston. Sok ilyen nyenyere magazin sablonnal bíbelőttem már, remélem ezzel is elbánok valahogy. Majd írok hogy mi merre hány méter meg hogy én mire jutottam.
Köszi a fordítást Győző!
Köszi Győző, köszi Efrud!
Na megjöttem. 
Kaptunk egy szép admint is a sablonhoz, nagyon faja.
Kiemelt cikkek és hozzá a képek:
- az admin menü features pontjában be kell állítani, hogy melyik kategóriát jelenítse meg és hogy hány postot. Itt lehet azt is beállítani, hogy a “kis kép” vagyis a thumnail mekkora legyen. A bejegyzésünk írása során a saját mezőkhöz a kulcsérték mezőbe azt kell írni, hogy Image az értékhez pedig a kép elérését.
-A középső sáv ahol a képek megjelennek, és ha rákattintunk a posthoz jutunk a Carousel menüpontban állíthatóak be. Ennél is be kell állítanunk a kategória id-jét és, amikor ide tartozó bejegyzést írunk akkor itt is úgy kell eljárni, mint ahogyan fentebb leírtam.
- ha ránézünk, a sablonra e képek alatt 2 kategória van. Ezt a Front Page Categories menüpontban kell beállítani. Kategória id, bejegyzések száma, thumnail mérete. A thumbnail azaz a kis kép, ami megjelenik a cikk mellett. Hogy, hogy jelenik, meg nem írom le még egyszer, mert még a végén dilinek néztek.
- jöjjenek legalsó kis képek. Ezek nem vezetnek bejegyzéshez. Ahogyan a neve is mutatja csak képgaléria. Külföldön nagyon „szeressék” a Flickr-et ezért ezzel oldották meg. Aki nem ismeri, annak mondom, hogy a Flickr olyan, mint nálunk az indafotó. Na, jó próbál az indafotó rá hasonlítani. Tehát irány Flickr, regisztráció, képek feltöltése. Ott lesz egy azonosítónk, amelynek a formája ilyen: 14415997@N07 ha ez megvan, akkor az azonosítónkat a sablon admin menüjébe a Flickr Setup menüpontba állítsuk be, illetve azt, hogy mennyi fotót szeretnénk megjeleníteni.
- Az sablon admin menüjébe vannak még beállítani valók, ezek sem nagy dolgok. A FeedBurner Setup-ban be kell pötyögni a saját FeedBurner „idénket”.
- Az Ad Manager menüpontban értelemszerűen beállíthatjuk a kívánt reklámokat bannereket, adsense kódokat. Hogy mekkorát tehetünk és hova az oda is van írva.
- Az oldalsávban van egy ajaxos kis szépségünk ahol meg lehet nézni melyek friss bejegyzések, új hozzászólások stb. A Sidebar Tabs menüpontban beállíthatjuk, hogy mennyi jelenjen meg ezekből, ha felhasználó rákattint. 4 ilyen tab van. Az admin menüben hármat állíthatunk be ezekből. Ez azért van, mert a negyedik a címkék, az pedig adott.
- A featured vagyis kiemelt cikkek mellett a demóban lehet látni, hogy vannak még cikkek és azok alatt pedig, még vannak cikkek, amelyeknek csak a címe jelenik meg és a tartalom nem. Hogy melyikből mennyi jelenhet meg a Latest News Manager menüpontban állíthatjuk be. Szerintem az alapbeállítás jó, úgy ahogy van.
- Maradt még nekünk az oldalsávban elhelyezkedő videónk. Video Options menüpont alatt beállítjuk a kategória id-t. Illetve, hogy a főoldalról mennyit lehessen megnézni. Amikor írunk, video postot akkor ebben a formában tudjuk beilleszteni a bejegyzésünkbe a videót: [flashvideo filename=http://www.youtube.com/watch?v=0XIZ4K-gU8s width=300 /]
Ennyi kész vége, punktum. Ha egyszerűen akarom összefoglalni, akkor irány a sablon admin menüje kategória id-ket be kell állítani, miből mennyit akarunk megjeleníteni vagy épp mit, feedburner és Flickr id beállítás. A bejegyzés írásakor meg figyeljünk, hogy hol is fog megjelenni az adott post, mert sztem csúnya, ha mondjuk 5 thumbnail-es post között van egy olyan, ami mellett nincs kép. Sok sikert!
Köszi Efrud!
Amit leírtál, az nagyjából így néz ki a http://eletmod.szivorvos.hu oldalon, csakk bélyegképeket nem használok, mivel elég szép számú bejegyzés (hír) van…
A Flickr, csak úgy, kipróbálás miatt megy (régi pécsi képek), a nagyképekre pedig holnap visszatérek, mert az makrancoskodik nálam.
Mégegyszer köszönet! 
hálás köszönet!
én még nem tenném be az oldal címét:)
Gyakorló oldal, és nem a blogshowba tettem.
Ez egy kb. 80 %-os állapot, van még tennivaló vele. Az említett 2 témát még szeretném benne “kigyakorolni”, azaz felfedezni, aztán vagy be lesz fejezve, vagy megy a lecsóba. 
Szép hetet Mindenkinek!
jaj, nem Rád értettem!!!
a magamét nem tenném be!
Mi a gond a nagy képekkel Győző?
Kedves Efrud!
Annyi a gondom, hogy még nem jelent meg nagy kép ottan a helyén, de még csak egyszer próbálkoztam. 
A nagy képek az egyes hírekhez tartoznak, csak képek vannak benne; ha rákattintok a képre, akkor az aktuális bejegyzés (esetünkben hír) jelenik meg. Mivel ez egy RSS-gyűjtő, kellőképpen sűrűn változik a tartalom, és kép nemigen van, vagy kézzel kellene betenni.
Ezt kikerülendő, csinálnom kellene egy olyan kategóriát, ami csak ezt tartalmazza, amolyan vezető hírek gyűjteménye lehetne, de… de ezt meg kellene csinálnom, meg idő kellene hozzá. 
Szóval, igazán nem megakadva vagyok (még…), hanem időszűkében. Ezt a részt még nem nagyon veséztem ki a sablonból magamnak, de rajta leszek az ügyön…

Köszönöm a segítséget, segítőkészséget!
Srácok, azt meg lehet oldani, hogy a a két oldalsó sidebar (lefisideber és rightsidebar) az oldal tetejére kerüljön?
valamint a carosselt én letenném az oldal aljára, a galéria helyére.
szóval megoldható valahogy?
a témád átszerkesztésével igen.
valami közelebbit tudnál mondani?
úgy látom a home.php lesz a megoldás, de egyelőre elég szétesős…
teljesen át kell szerkesztened!
widgetelni vízszintesen nem fogsz tudni, csak ha kézzel mindent pixelre pontosan beállítasz…
Sziasztok!
Nekiláttam én is a Word Press Max 1.1-es kialakításának! Köszönöm Győző fordítását, sokat segített! De én is elakadtam! Valamiért a főoldalról nem tudok átlinkelni az aloldalakra? Ezt kapom valamiért: The requested URL /2008/11/26/ecclestone-aranyermes-gondolata-jovore-valora-valhat/ was not found on this server. Tud valaki ebben segíteni?
válts permalinket
Köszönöm, működik!
Még egy kérdés! Ãlló óldalt hogyan tudok létrehozni, ami nem dátumhoz és időhöz kötött? Tehát fix oldal fix tartalommal. Pl.: egy városi hírportálnál nem hírek cikket akarok létrehozni, hanem egy “város nevezetességei” oldalt, amiben bemutatom a várost?
Mér, neked nincs olyan, hogy Irás > Oldal?
Ott is mutat dátumot és időt, mint a “híres” cikkeknél! 5 év múlva ha rá megy valaki akkor a “mai” létrehozás dátumát látja!
Akkor a baj az ön készülékében van: normális theme (sablon) nem mutat semmiféle dátumot a Page/Oldal tartalmában.
Próbáld meg a default theme-vel, és akkor meglátod, milyen az.
És utána rájössz, hogy
a) vagy megszerkeszted a page.php templated
csinálsz dátumtalan Page template-t