Ha be vagy jelentkezve/ ha nem

Sziasztok. Olyan kód érdekelne (php) hogy ha ezt elé meg mögé írom a dolognak akkor csak azoknak látszik aki be van jelentkezve.

G:// wordpress + codex + is user logged inesetleg ha nem lenne tiszta hogy miért akkor:

szótár magyar -> angol : felhasználó bejelentkezve

és ezt simán beteszem pl. a header.php-ba??

mert nekem úgy error

:rolleyes:

Miért nem próbálod meg először használni a keresőket, aztán kérdezni? :frowning:http://www.google.hu/search?q=wp+only+logged+user&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-amondjuk a legelső találat egy tutorial, vagyis egy Hogyan… :wink:

Elnézést úgy tűnik szükséges egy magyar-magyar szótár a postom megértéséhez:

g:// vagy G simán = google = keress rá = guglizd meg

ez után jönnek a keresőszavak

ez kicsit hasonlít arra mikor egy weblaphoz beírod hogy http://blabla.susu

aztán kifejtettem, hogy ha nem egyértelmű, hogy miért azokat a keresőszavakat kell beírnod a keresőbe akkor fogj egy online szótárat ami magyarról angolra fordít és írd be a két kívánt szót…

Ezt most a Manonak mondtad? :smiley: :smiley:

[off]neméppen :stuck_out_tongue:

“mert nekem úgy error” >> én pedig hunglishül nem tudok sajnos… bár néha a közérthetőség kedvéért kénytelenek vagyunk erőszakot tenni édes anyanyelvünkön…[/off]

félretéve a basztatásomat kerestem!! Csak szerintem ez egy wordpress fórum ami segít az embereknek!!

Szia!Itt a fórumon ezt találtam, kipróbáltam én használom, remélem neked is megfelel!

A varnyu hozzászokólásában van a lényeg!

members only de amúgy pedig a codexes példa tökéletes azt kell kódbaillesztgetni…

senki sem basztat.

vagy az, hogy nem a sablonfile-odat szabom neked testre az már basztatás?

Kedves gyebihal!Tegnap 15:07-kor kérdeztél, 15:12-kor érkezett rá az első válasz (5 perc, mint a WP-telepítés!!), 18:56-kor a második. Az általad “basztatás”-nak minősített hozzászólásod és az én válaszom között eltelt 1 óra 22 percben némi évődést engedtünk meg magunknak, mondhatnám off-oltunk egy csipetet, lévén azt sem mondtad: fapapucs…Amikor megszólaltál, akkor az ominózus minősítést tetted, valamint elmondtad, hogy a WordPress Fórum milyen célt szolgál. Aztán a mostani pillanatig nem szóltál hozzá. Mondjuk, elég lett volna korábban is azt mondani: “Köszönöm szépen!”. Aztán folytatni azzal, hogy a gond megoldódott, így és így, vagy éppen: nem oldódott meg, mert ezt és ezt tapasztaltam, vagy kiegészítem, hogy hol akadtam el, stb.Szóval, akkor most hol is tartasz? :slight_smile:

csuklunk?