google reklámok

no, hát ezek nem igazan azok amiket Én kerestem.

Én olyasmire gondoltam, ahol felviszem a megadott regisztralt usert (esetleg még beállítom, hogy meddig legyen érvényes) és nekik (persze ha bejelentkezik) nem jelenik meg a banner.

de ebbol tenyleg az lesz, hogy összeütök vmit.

A tutorial.hu-n egy egyedi cucc van amit a laphoz írtak, bekezdéseket számol és az alapján teszi ki a reklámot (X bekezdés alatt nem tesz ki, X-Y bekezdésszám között már kitesz egyet, Y felett meg 2-t). Plusz annyit tud még, hogy be lehet állítani, 1 látogatónak max mennyiszer jelenhet meg reklám.

Igazából ez nem adsense plugin, mármint nem csak ahhoz jó, bármilyen kódrészletet ki lehet így pakoltatni a lapra.

Beszélek a fejlesztővel, hogy lehet-e publikálni vagy továbbküldhetem-e mail-ben akinek kell.

ja, már mailba megkerdeztem toled :slight_smile:

Ahh, most esett le a nick és a név kapcsolata. :smiley: Még nem jött válasz, de ha megvan, írok. :slight_smile:

Sziasztok!

Totál kezdő vagyok a témában,ezért szeretném a segítségeteket kérni.

Beraktam a wp-be a MightyAdsense plugint, és az Adsense Managert. Beillesztettem a kódot és meg is jelenik az oldalamon az adsens hírdetés, de kiírja, hogy parancsfájl dolgozik az oldalon és megállíthatom, vagy hagyom tovább dolgozni, de totál belassítja az egészet.

Ez micsoda?Mit csináljak, hogy ez eltűnjön? Eddig nem volt ilyen, ezért gondolom, hogy az adsens csinálja…

Légyszi, valaki írjon!

Borzsi

www.norbifogyi.extra.hu

minek neked a mighty melle a masik?

a ketto valszeg nem szereti egymast

amugy nekem nem ad hibat ff alatt…

Köszi, hogy ránéztél!

Akkor az egyiket leszedem.

Gondoltam kettő jobb,mint egy :slight_smile:

Kicsit megkésve, de kint van a lapon a tutorial.hu-n használt adsense-t megjelenítő plugin:

Add HTML block to Wordpress post - plugin

hello, nézem ezt a fent ajánlott Add HTML block to Wordpress post - plugint, és nekem tökéletesen meg is felelne, hála a magyar útmutatásnak, installáltam is, de egy gond van

Mindenféle HTML-t, képet, táblázatot, saját flash bannert bele tudok tenni az oldalba, azonban nekem Adserver-es kódokat kellene betennem. Java alapú kódok, ilyen formában: (persze ez nem a teljes kód, mert szerintem azt itt nem tehetném közzé)

Code:

if(!window.goA)document.write(...........)type="text/javascript">');

[url url="http://........................"][/url]

ezeket viszont nem jeleníti meg, sőt annyira széttúrja a teljes kódot, a speckó karaktereivel, hogy ezután az oldal nem is működik.

Van valakinek tapasztalata, vagy javaslata, hogy ilyen kódok beszúrására alkalmas-e ezt a plugin?

thx.