Firefox megjelenítési probléma a szerkesztőben

Egyik sincs fent nálam :slight_smile:

Sziasztok!Egy kis segítséget kérnék.

wp2.7.1, firefox és ubuntu alatt a következő gondok vannak:


 • nem látszanak a szerkesztő ikonjai:

  http://kepfeltoltes.hu/view/090611/szerkeszt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 • nem látszanak a sablonok előnézeti képei:

  http://kepfeltoltes.hu/view/090611/sablonok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 • az alapértelmezett sablon így jelenik meg:

  http://kepfeltoltes.hu/view/090611/alap_sablon_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
 • a fejlécben nem látszik a kép (nem tudom mutatni, mert már mindent töröltem)  amit eddig csináltam, hiába:


 • töröltem a firefox teljes helyben tárolt tartalmát (nem csak a firefoxon belül menüből, hanem kézzel a cache könyvtárból is)
 • töröltem a tárhelyről a wp-t mindenestől, újratelepítettem (még a könyvtár nevét is megváltoztattam az esetleges cache-elés miatt)
 • töröltem az adatbázist, újat hoztam létre
 • újrahúztam a firefoxot az összes függőségeivel együtt  Másik gépről, windows alól, firefox-szal megy. Telepítettem ubuntu alá a seamonkeyt, azzal is működik. (Nem szeretem ezt böngészőt, de most már kénytelen leszek ezzel használni)  Próbáltam keresgélni, de nem találtam megoldást. (Vagy rosszul kerestem…)

  Nagyon kíváncsi lennék, hogy mi lehet a hiba. Örülnék ha valaki segítene.  Köszönöm! :slight_smile:

Tehát azt mondod, hogy ubi FF alatt van csak gond és a ludas az ff lenne?

nincs véletlen adblock (+) vagy hasonló betéve és ezzel véletlen kitiltva? :stuck_out_tongue:

Nekem jaunty alatt minden klappol (az admin kinyílásnál nincs “átmenet” animáció…)

Ó, hogy az a…Ez bizony égés. Az ön tökön szúrás tipikus esete.

Nem az adblock blokkolta, (nem használom) hanem firefoxban a

beállítások/tartalom/képek automatikus betöltése ki volt pipálva, de a tárhely kivételként volt felvéve. (hogy miért, nem tudom, pedig ezért is én vagyok a ludas)Kösz,hgrg!

Hali. Hamár firefox. Képet akarok beszúrni a postba (2.7 ver.) erre azt írja, hogy összeomlik és kilép a firefox, leáll. Valaki tudja mi a gond? 2.0 és 3.0 is ezt csinálja velem. Köszönöm előre is az építő jellegű válaszokat.

A hibát én is észrevettem, de alapból nem az FF a hibás, hanem valamelyik bővítmény, vagy a flash (mert hogy Flash XML socketen történik a feltöltés, ha nem a natív böngészős verziót használod). Még nyomozok utána.

Két hiba lehet: Google Talk modul, vagy Google Gears.GTalk modult eltávolítani így tudod: http://www.hogyan.org/firefox-osszeomlasa-gmail-bezarasakorgearst meg eszközök kiegészítők, aztán iott a bővítmények fül, és le tudod tiltani. teljesen eltávolítani a programok hozzáadása, eltávolításánál tudod.

Akkor valami más lesz. Én ezzel a kettővel találkoztam több helyen.

Kérdés: Oprendszer? Ubi alatti FF sokszor más dolgok miatt lép ki.

Ellenőrzés:

console-ból indítod és nézed miket köp ki :stuck_out_tongue:

Üdvözletem mindenkinek!A tegnapi napon én is büszke tulajdonosa lettem a Worlpress 2.8-nak(HUN), amit rögtön fel is tettem az extra tárhelyemre.

A felmerülő kérdéseimre nagyrészint megtaláltam a megoldásokat! Ezért külön köszönet… smile.gifDe van itt még egy megoldatlan:

Ha belépek az adminisztráció menübe, akkor felvillan az oldal, majd fehér lesz és úgy is marad!

Ha kikapcsolom a JAVA engedélyezést az eszközökben, akkor rendben megjelenik, se a benne rejlő lehetőségektől el kell búcsúznom!

Feltettem a NOSCRIPT plug-int, így ha visszakapcsolom a JAVA engedélyezést az eszközkezelőben, akkor ugyan azt a hatást érem el. Ergo az admin oldal bejön, de csökkentet funkciókkal, pl. nincs szerkesztési ikon az új jegyzet ablaka felett vagy nem tudok kapcsolni HTML nézet között…

Ha a NOSCRIPT-ben engedélyezem a programok futását az oldalon (Új bejegyzés-nél), akkor minden funkció megfelelően működik! Probléma egy szál se!

A fehérképernyős hiba CSAK az admin főoldalon jön elő!

Persze lehet szórakozni az engedélyek ki ill. be kapcsolásával, de ez elég kényelmetlen…smile.gifVan valami megoldásotok vagy ötletetek?ÜDV!

hosting > extra.hu problémái olvasgatása megoldja a problémádat.

A végkövetkeztetés: extra.hu-n nem tudsz normálisan(=motor kódjának berhelése nélkül) wordpresst futtatni. Természetesen mindent lehet, ha szánsz rá elég időt az életedből, de szerintem nem éri meg. főként, ha verziófrissítéskor mindent kezdhetsz elölről.

Javaslat:

000webhost.com /*ingyé’ :slight_smile: */

hostgator.com /*fizus */

Sziasztok! A GEARS full eltvolitsa nlam segített, köszönöm!!!