Szevassztok! Egy olyan loopra/lekérdezésre lenne szükségem, mely lehetővé teszi hogy adott kategóriából kilistázza azokat az évszámokat melyekre postok hivatkoznak, az évszámra való kattintás után pedig kilistázza az adott évben adott kategóriában található postokat!
Remélem nem kérek lehetetlent! 
köszi előre is…
Megmutatni nem olyan nehéz…
example.com/?cat=X&m=2007
felsorolja az összes postot X kategóriából ÉS 2007-ből.
A gond az, hogy miként varázsolj olyan linkeket, amik egy ilyen oldalra vezetnek.
kösz moshu!
az alábbi megoldás agyaltam ki, de a segítséged nélkül nehéz lett volna.
get_col(“SELECT DISTINCT YEAR(post_date) FROM $wpdb->posts WHERE post_status = ‘publish’ AND post_type = ‘post’ ORDER BY post_date DESC”);
foreach($years as $year) : ?>
<a href="?cat=X&m=">
Közben eszembe jutott, hogy létezett egy plugin anno… “nice archives” vagy valami efféle címmel, ahol ilyen drop-down izékkel lehetett öszetett keresést végezni az archívumban:
sort by category - year 2005
és akkor kilistázta az öszves 2005-ös cikket, szépen kategória nevek alá csoportosítva.
Bad news: csak régi WP verziókkal működik 
tényleg bad news, mert az én verziómmal az a para hogy az összes kategória összes fellelhetö évszámát kilistázza. nem csak amit én akarok.
már csak annyit kelle kitalálnom hogy hogyan egészítem ki a kódot hogy megadott kategória évszámait listáza CSAK!
http://weblogtoolscollection.com/archives/2004/05/23/sortable-nicer-archives-for-wordpress/
onnan mindenféle linkekre mászkálva láthatod, miként működne, ha…
a mindfulmusings linken (az author errort leszámítva) láthatod, hogy Category+évszám kombináccal kilistázza neked épp azt, amit eredetileg kérdeztél.
Most már csupán valakinek át kellene írni a darabot a WP 2.3.x új taxonomy DB táblára.
szevassz mosh!
Következő pluginnal megoldódott:
http://kwebble.com/blog/2007_08_15/archives_for_a_category
Ez lehetővé teszi hogy a wp_get_archives() függvény kiegészüljön néhány hasznos paraméterrel. Ãgy nekem most megadott kategóriában szereplő postok évszámait a következőképp listáza ki:
pammparamm!