Már végignéztem mindent, de kielégítő megoldást nem találtam a problémámra. Olyan plugint keresek, amivel kijelölhetem, hogy melyik kategóriát akarom látni az oldalon. Az már csak non plus ulta lenne, ha esetleg azt is be lehetne jelölni, hogy ez csak a főoldalon jelenjen meg (bár ez nem kötelező).
Találtam egy ilyet (Front Page Categories), de az nem megy 2.3.2 alatt, mert hiába írom be a kategória számát, a főoldalon 404 jelenik meg.
Olyat már számosat találtam, amivel azt lehet bejelölni, hogy mi ne jelenjen meg a főoldalon, csak ez kicsit macerásabb, mert ha létrehozok egy kategóriát, akkor azt be kell jelölnöm.
Ha az index.php-t CSAK a főoldal megjelenítésére használod (=minden egyéb esetre megvan a spéci template file: archive.php, category.php, search.php etc.) - akkor rakhatsz belé testreszabott, custom Loop kódot, és ebben az esetben csak azt az egy kategóriát mutatja, amit megjelölsz. Kutakodj a query_posts nevezetű template tag után. Itt is, meg a Codexben is előfordul.
Köszi! Ez nekem kicsit bonyolult lett volna, de ez a plugin megoldotta: http://www.semiologic.com/software/publishing/static-front/
Van itt még sok jó plugin, pl. nálam már megy az Admin menu plugin
Az általam használt “theme” a kezdőlapot a home.php alapján generálja.
Ebben az alábbi kódrészlet hívja be a bejegyzéseket:
Code:
- <a href="">
| | | <a href="" title="">tovább
<?php global $post; $myposts = get_posts('numberposts=4&offset=1');
foreach($myposts as $post) : setup_postdata($post); ?>
Szeretném a '3' és '28' kategóriák bejegyzéseit "eltüntetni" a nyitólapról. A Codex alapján ezt a kódot kellene beszúrnom, csak nem tudom hova - az általam kipróbált verziók nem hozták a várt eredményt:
Code:
A DjZone-féle Advanced Category Excluder legutóbbi verziója sem működik nálam...
WP v2.3.3