bejelentkezek az adminba és semmi

Hát ehhez sokkal okosabb kell, mint én … ftp-vel úgy tűnik, hogy fenn van, aminek fenn kéne lennie … és mégse műkszik. Az atw admin felülete - főleg a mysql - számomra teljesen érthetetlen :frowning: sajnálom :frowning:

Ha tudsz egy minimálisat angolul, akkor próbáld meg a 000space.com tárhelyet. Ott benn a tárhely admin felületéről, a cpanelből automatán felrak neked egy angol nyelvű WP-t, aztán azt már nem sokba telik magyaritani!!!

más jó ingyenes tárhelyet nem tudsz esetleg? ja és persze köszi a segítséget

szivesen, de ez nem sok semmi volt …

Magyart nem igazán. Mert amiket én ismerek, az itt már mind volt téma, hogy miért nem akar rajtuk menni rendesen a WP … :frowning:

Próbáld meg itt a keresőbe beirni, hogy “ingyenes tárhely” és hátha dob ki valami használhatót. Ha mást nem, legalább azt, hogy melyik free magyar tárhely nem jó …

zsolts: regiztem egy tárhelyet az atw-n. feltöltöttem. és ugyanoda jutottam, mint Te! Magyarán sehova :frowning: Installálás után nem engedett be az adminba … és a külseje is olyan volt, mint a Tiéd … egy katasztrófa! :slight_smile:

igen az atw weboldala szar beregisztrálta a freeweb szerverére és ott működik :slight_smile: köszönöm szépen mindenkitől a segítséget! :slight_smile:

szivesen. és örülök, hogy most már működik :slight_smile:

Ezekszerint most épp a freeweb a nyerő wp host magyar ingyen tárhelyen???

hasonlo problémám van mint maga a téma cime. csak nekem miután rákattintok a bejelentkezésre üres fehér ablak jelenik meg.hibaüzenet nincs csak nem jut tovább az adminfelületre. normális tárhelyem van nem fw-t használok. ha valaki tudna segiteni , megköszönném :slight_smile:

fileokat töltsd fel újra pld flashfxpvel…

megprobáltam, igy is ugyanaz a probléma …

@fym: azt nem irtad, hogy mióta van ez a hibád? eddig működött és hirtelen lett hibás? vagy rögtön a telepités után lett??

nekem is ez van, rögtön telepítés utánn megpróbálok bejelnetkezni, de egy fehér oldal jön be, ha új jelszót kérek akkor is fehér lap jön be, de az e-mail címemre elküldi a jelszót