Adatbázis lekérdezés oldal id alapján

a kérdésem kicsit nehézkes, mivel nem vagyok programozó.

tehát:

létrehoztam az adatbázisban egy táblát, amiben van 12 mező (kod_id, kod_name, kod_date, kod_part1_adr…stb), primary a kod_id. felvettem 27 sort az adatokkal.

szeretnék egy olyan oldal sablont létrehozni, amiben az ebben a táblában beírt adatokat kiíratom, az alapján, ha a kod_id megegyezik az oldal ID-vel, (direkt így vettem fel az adatokat, hogy a kod_id-ba a megfelelő page id-t írtam)akkorírja ki a mezőket.

tehát

ha ráklikkelek az oldalra, akkor az megjelenik és a saját page id alapján kiírja az oldalra a fenti táblában az azonos kod_id-s sorban található mezőket. kb így:ha(pageid=1 és kod_id=1)

név: kod_name

cím: kod_part1_adr

születési idő: kod_date

email: kod_email

mind a 12-t

előre is köszönöm

természetesen lehet ez egy nem egyszerű kérés és van is egy programozó srác akit megkértem, hogy dobja össze, de ha ez nem bonyolult vagy van néhány olyan rész, amire tanácsotok alapján figyeljen oda (szerintem nem használt soha wp-t bár ez lehet nem jelent semmit) akkor ezeket a tanácsokat is megköszönöm. pl. a page id milyen néven van a rendszerben, vagy bmi (ami lehet nekem semmit nem mond, és lehet nem is kell neki, de mivel nem értek hozzá ilyeneket kérdezek paraszti gondolkodással:) ) köszönöm

a sráccal még csak telefonon beszéltem, ha átküldtem neki a kérésem és megoldja, rögtön belinkelem, de addig ha van ötlet megköszönöm.