Működik!!!
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a fejlécre szeretném rátenni a honlapom linkjét, hogy ha rákattintanak, akkor átkerüljenek oda.
A másik: hogy lehet azt megoldani, hogy akinek válaszolok a bejegyzésére, az kapjon róla e-mailt.
Előre is köszi a válaszokat !
Misi
Tisztelt barátaim!
-
A segítségeteket kell kérnem, mivel a weblapomat folyamatosan több idegen parancs fáj bénítja. 11 db idegen parancs fájt írtam össze.
-
Aki szerkesztette a weblapot, mivel elküldtem, az óta vannak ezek a parancs fájok az oldalamon!!
Segítsetek levenni ezeket a parancsfájlokat, mert így nem tudom szerkeszteni a Fecsegő Magazint. 10 napja megbénították a weblapomat, nem tudtam felrakni híreket, információkat.
- Olvasottságunkat olvashatjátok a www.fecsego.eu/közéleti linkben
-oil- főszerkesztő
i <3 wp
Sziasztok, kezdő vagyok WP téren, van egy tarhelyem, kell elofizetnem adatbazisra , hogy fel tudja elepieni vagy e nelkul is mehet ha cpanel ben keszitenek mysql adatbazis a tarhely egy reszebol, ill letezik ilyen megoldas? Lehet hulyeseget irtam de nagyon kezdo vagyok ebben a temaban. Elore is koszi segitseget.
Frissítsd a mysql verziót a szerveren
Szerintem nagyon jó ez a WordPress 3.3.1 !
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a régebbi verzióban a vizuális szerkesztő tartalmazott egy flash gombot, amit az újnál nem találunk. Én láttam a bejegyzés íráskor egy ikont a “Feltöltés/Beillesztés” mellett, de ha rákattintottam, nem történt semmi, csak megnyílt egy teljesen fehér ablak. Az admin társam viszont egyáltalán nem látta ezt sem. Azóta ráfrissítettem a firefoxra és a flash playerre is, nem tudom, hogy ennek hatására, vagy más okból, de az a kis f betű is eltűnt. Így hozzáadtunk egy taget, de azért szeretném tudni, hogy tényleg kikerült a vizuális szerkesztő menüsorból ez az opció vagy nálunk van valami probléma, ami miatt nem látjuk.
Köszönöm a segítséget!