A főoldal leadjéből link a cikkre

Sziasztok,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy amit jelöltem is a képen szöveg, magára a cikkre irányítana?

Jelenleg egy nagyon eszkábált módszerrel jelenik meg egyáltalán ez a szöveg, nem kattintható, lehet valaki ki is tépi a haját, ha meglátja a CSS kódot, hogy miért van az ott :smiley:


.container p::after {
content: “… - Kattints a címre a folytatáshoz”;
}
.post-content-inner-wrap p::after {
content: “… - Kattints a címre a folytatáshoz”;
}
.container p::after {
content: “… - Kattints a címre a folytatáshoz”;
}

Szóval így sikerült megoldanom, hogy egyáltalán ott legyen valami.
Ráadásul emiatt az eszkábált módszer miatt az oldalakon (nem a bejegyzésekben) muszáj headingeket használnom, máskülönben minden bekezdésem után ott lenne, hogy kattintson a címre :smiley:

A téma amúgy a Reef névre hallgat és ez a honlap: https://vrhir.hu

Köszönöm :slight_smile:

Szia!
Hát ez tényleg nem a legszebb megoldás, ráadásul nem is célravezető, mert linket nem igen fogsz rá tenni.

A Wordpress kivonat szekcióját vagy a tartalomba “bővebben tag beszúrását” próbáltad?

Körülbelül egy éve csináltam a honlapot és úgy emlékszem (és most meg is néztem), hogy ennél a témánál nem történik semmi a more tag-re. Ilyen az oldal, ha kiveszem a CSS-t:

Tehát x karakter után egyszerűen csak abbamarad a levegőbe a szöveg.
Köszönöm :slight_smile:

Tudsz privátban hozzáférést küldeni? Ránézek.

Húha, köszönöm és semmi személyes, kedves tőled, de igazából nagyon bizalmatlan vagyok ilyen téren (sajnos rossz tapasztalat), így csak úgy nem merném ezeket az adatokat megadni :confused:

Viszont azt sem várom el tőled, hogy ha elküldöm a moddolt téma fájlt, akkor azt telepítve és böngészve esetleg rájöjj a megoldásra, de ha úgy gondolod, hogy ilyen esetben is ránéznél, akkor annak én csak örülnék.

Itt láthatod, hogy sok embernek segítettem és senkit nem vágtam át :slight_smile: Esetleg megoldás lehet, ha létrehozol nekem egy felhasználót, és beállítod egy pluginnal, hogy ne tudjak törölni semmit.

Mindenesetre ha ez sem játszik, küldd el a sablonod fájljait, ránézhetek.

Köszönöm szépen a fáradozásodat. Tudom, hogy kényelmetlenebb meg minden és tényleg köszi, de csak fájlként küldeném el. Nem hálátlanság vagy bármi, csak azt az elvet vallom, hogy minden biztonsági rendszer leggyengébb pontja az ember és nem akarok egyszer (megint) áldozattá válni így.

Ha elegendő a téma maga, akkor ő lenne az.

De ha nincs kedved vagy időd rá, tényleg ne fáradj vele, eddig is megvolt az úgy, ahogy volt, csak most eszembe jutott megkérdezni, hátha valaki tud egy egyszerű megoldást.

Nem gond, megértelek.

Holnap megnézem.

Szia!
A tegnapi nap kiesett, holnap megpróbálok már ránézni, ha még aktuális.

Köszönöm szépen :slight_smile:
Ez így van már egy éve, szóval nem sürgős, ennek is örülök :slight_smile: