A "Bővebben" tag nem működik

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Nemrég vásároltam egy WP-sablont egy külföldi készítőtől, melynek megtetszett a kialakítása, bár utóbb derült csak ki, hogy nem túl reszponziv, nem használ widgeteket, és a legtöbb módosítás továbbra is html-alapon történik benne. Ez van, beletörődtem, de úgy-ahogy sikerült a honlapom igényeinek megfelelően összefoltozni. Egyetlen egy hiba van csupán, melynek megoldására nem tudok rájönni, és a google által talált, angol nyelvű oldalak leírásai, kódjai nem működtek.

A probléma a következő. A bejegyzések megírásakor hiába illesztem be a kívánt helyre a “Bővebben”-t, a kész bejegyzéskor a főoldalon ez nem látszódik, egyszerűen egy üres mező áll ott, ahol a linknek kellene szerepelnie. Maga a bejegyzés teljes tartalma, ami a “Bővebben” mögött lenne, nem vész el, a bejegyzés címére vagy a kommentekre kattintva teljes terjedelmében megtekinthető. De mégis kényelmetlen így, és nem túl látogatóbarát.

Úgy sejtem, hogy az eléggé foghíjas functions.php fájlból hiányozhat az, ami ehhez szükséges, mert átnéztem más, korábbi sablonjaimat, amikben ez gond nélkül működött, és nem találtam semmit, ami erre utalt volna. Mindössze ennyi szerepel benne:

<?php add_theme_support( 'post-thumbnails' ); // Add RSS feed links to for posts and comments. add_theme_support( 'automatic-feed-links' ); // Filter the displayed title. function title( $title, $sep ) { if ( is_feed() ) { return $title; } global $page, $paged; // Add the blog name $title .= get_bloginfo( 'name', 'display' ); // Add the blog description for the home/front page. $site_description = get_bloginfo( 'description', 'display' ); if ( $site_description && ( is_home() || is_front_page() ) ) { $title .= " $sep $site_description"; } // Add a page number if necessary: if ( ( $paged >= 2 || $page >= 2 ) && ! is_404() ) { $title .= " $sep " . sprintf( __( 'Page %s', '_s' ), max( $paged, $page ) ); } return $title; } add_filter( 'wp_title', 'title', 10, 2 ); if ( function_exists('register_sidebar') ) register_sidebar(array( 'name' => 'Primary Widget Area', 'before_widget' => '
', 'after_widget' => '
', 'before_title' => '

', 'after_title' => '

', ) ); A készítővel már felvettem a kapcsolatot, de egy ideje nem válaszol, ezért fordulok hozzátok, hátha valaki könnyen észreveszi, és tudja a megfelelő, beillesztendő kódot (ide, és ha máshova is kell, oda is). Illetve, ha láttok benne esetleg más, fontos és hiányzó elemet, kérlek, arra is hívjátok fel a figyelmemet! Megtennétek, hogy megnézitek? Előre is nagyon köszönöm! u.i.: bocsi, hogy ilyen furán tördeli a fórum a kódot. Próbáltam javítani, de nem sikerült.

Ez nem feltétlenül a function hibája. Nem lehet js hiba, vagy a kódban hogy van bent a bővebben tag? Ennek azért jobban utána kellene nézni, hol is a hiba.

Szia!

A kód melyik részében? A bejegyzések mindegyikében a !–more– van beillesztve (<>-kel az elején és végén, persze) azok megírásakor. Vagy nem erre gondoltál?

Helló, akkor js hiba lesz. Nem ír valamit a console log?

Szia!
Ezt sajnos nem értem. Mezei, hobbi felhasználó vagyok, fejlesztői dolgokhoz minimálisan értek csupán. Mit keressek és hol?

a böngésződ consoljában keresd a javascript hibát. Mert kattintásra/betöltésre valami hibát kell írnia.

Nem hiszed el, rájöttem. Az index.php-ből teljesen hiányzott ez:

?php the_content (’<div class=“readmore” align=“center” >Read more</div>’); ?

Így most már megy. Ha tudtam volna, hogy ilyesmit kell keresni…! De legalább mostantól rögtön látni fogom, ha egy sablonból hiányzik. Köszi még egyszer, hogy segíteni próbáltál!